Stunning poto sareng video nu gempa sarta tsunami di Jepang

ss-110311-japanquake-01.ss_full

Ieu ngan éta, impressive. Bari di Éropa barat jeung Amérika éta nepi sare pangalusna kami kaliwat, ampir 9 gempa hiji dina skala Richter struck Jepang nalika éta saluareun 3 soré.

Ningali video kumaha cai asup tur drags imah, mobil jeung parahu téh unik. Eta geus ngomong yén éta neneng di 140 taun sajarah Jepang, tur kalima di sakuliah dunya. ngelingan panganyarna ngeunaan Chili jeung Haiti, tapi skenario kieu pisan béda.

Éta panasaran uninga yén tol maot téh jadi low, tapi pasti tumuwuh sakumaha eta diukur wewengkon ruksak leuwih lega; populasi basisir lengkep bisa geus ngiles. Éta noteworthy yén dina karyawan supermarket tinimbang ngajalankeun nyandak ngungsi dina sirah a, ngajaga jandela ngarah teu turun ka taneuh produk usaha-Na. Hiji budaya kaamanan héran dina infrastruktur atikan jeung naon anu kudu dipigawé dina kasus sapertos.

Kudu ningali naon kajadian di Pasifik Amérika, nu geus alerted, kusabab pangaruh nu bakal di basisir sababaraha jam engké. Eta geus kungsi dipikawanoh éta pangaruh geus datang ka Hawaii, tapi henteu sigana salaku ngareureuwas sabab ngalakonan wartawan jeung politikus. Sanajan aranjeunna moments tina tunggara pikeun manusa, abdi laughed waktos alus lamun dua wartawan diusahakeun ngajelaskeun naon waktos bakal ngahontal basisir Péru, nyobian keur ngitung jumlah jam projected, laju geus diperkirakeun pikeun gelombang sarta wanci bédana saperti gelombang asalna ngalawan zona waktos.

Koreksi Jepang Gempa

peta-sateuacanna-tsunami-644x362 - 644x362

peta ieu nembongkeun efek ditaksir ti jam sésana tina tsunami nu pencét Amérika. tingali anu dina kasus Chili, geus anjog dina isuk mimiti tapi geus poe Sabat. Bari Amérika Tengah antara 8 na 12 wengi.

Jepang Gempa Tsunami

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.