GRAPHISOFT appoints Huw Roberts salaku CEO

Urut eksekutif Bentley bakal mingpin fase hareup pertumbuhan strategis di parusahaan; Viktor Várkonyi, CEO kaluar tina GRAPHISOFT mingpin Divisi Planning sareng Desain Grup Nemetschek.

BUDAPEST, Maret 29 ti 2019 - GRAPHISOFT®, panyadia kalayaran solusi software kanggo arsiték sareng désainer of Modeling Information Information, dinten ngumumkeun pengangkatan Huw Roberts jadi Diréktur Eksekutif na anyar. Parobihan kapamimpinan dina GRAPHISOFT nyaéta bagian fokus strategis anu langkung kuat dina nasabah sareng pasar ku pausahaan indungna, Nemetschek Group. Divisi Planning sareng Desain anyar, nu kedah na GRAPHISOFT, dipingpin ku Viktor Várkonyi, urut CEO GRAPHISOFT. Várkonyi ogé boga fungsi dina Déwan Eksekutif dina Nemetschek Group.

Mr. Várkonyi, salila taun 27 di pausahaan, nyumbang kana sababaraha inovasi téhnologis anu nyambungna ngabenerkeun BIM di industri. Salila taun 10 minangka Direktur Eksekutif, anjeunna nganggepkeun pengasilan tina perusahaan tur kanggo ngabantosan posisi GRAPHISOFT salaku pamimpin global dina BIM kanggo arsiték sareng désainer.

"GRAPHISOFT parantos janten bagian sentral dina karir profésional kuring," saur Bapak Várkonyi. «Kuring éta untung janten bagian tina kamekaran rongkahna salami tilu puluhan. Ningali payun, kuring yakin yén 2019 bakal janten taun transformatif pikeun GRAPHISOFT sareng Grup Nemetschek, ngijinkeun sinergis anu hadé antara merek adina urang. Huw Roberts mawa GRAPHISOFT «Kaayaan bisnis sareng kapamimpinan anu luar biasa, pangalaman industri éksténsif sareng nafsu anu leres pikeun ngabantosan ahli profesional AEC kauntungan tina transformasi anu didorong ku téknologi. Kuring yakin yén perusahaan éta ayeuna nuju katuhasan pikeun ngahontal cita-cita ambisius na! »

Ngamangpaatkeun hiji lintasan pertumbuhan padet dina dékade pamungkas, GRAPHISOFT narékahan pikeun nunjuk pamimpin anu kuat, ahli dina industri, anu kaahlian sareng pangalaman baris gancang sumpingkeun kana kasempetan sareng aya pikeun ngabutuhkeun perusahaan. Pamilihan Mr. Roberts, pikeun industri anu suksés kalayan langkung-dua pangalaman kapamimpinan boh dina industri sareng profési arsitéktur, ngagambarkeun tekad GRAPHISOFT pikeun nyieun impetus strategis anu signifikan nuju jalan péngkolan salajengna dina kapamingpinan pasar na.

Mr. Roberts, arsiték ku profesi, parantos ngalaksanakeun fungsi eksekutif dina ngokolakeun produk, pamasaran, pangwangunan bisnis salami karirna anu dibédakeun, pituduh maksimal tina dampak pasar sareng nilai komersial pikeun pausahaan téknologi utama. Highlights na karirna kaasup taun kalungguhan 17 di Bentley Systems, pamekar global solusi software pikeun manajemén asset infrastruktur, sareng peran Diréktur Marketing di BlueCielo, hiji parusahaan basis nagara. Walanda nembe diala ku Accruent. Nalika anjeunna nyengingan peran kalungguhan di GRAPHISOFT, Mr. Roberts, anu asalna ti Philadelphia, AS. UU., Badé ngalih ka Budapest, Hongaria, di mana kantor pausahaan anu lokasina.

"Sapanjang taun kuring di industri ieu, kuring kagum pikeun kasatiaan konsumén GRAPHISOFT anu gemar sareng arsitéktur mereun anu ngahasilkeun di sakumna dunya," saur Pak Roberts. "Kuring parantos kagum ku komitmen jero anu nawiskeun tim ka para nasabah sareng mitra liwat inovasi produk, pangaweruh industri sareng kumawula pribadi." Ngomentaran kunaon kuring mikir perusahaan siap pikeun kasuksésan, Mr. Roberts nyatet:

«Kombinasi kaunggulan téknis sareng inovasi, budaya perusahaan anu luar biasa sareng kasuksésan bisnis konstan nyayogikeun platform padu pikeun bab salajengna GRAPHISOFT. Kuring bangga ngiringan tim nalika urang ningkatkeun kamampuan pikeun nyayogikeun solusi sareng mangpaat pikeun para pangguna ka sakuliah dunya. Abdi ogé hoyong hatur nuhun Mr. Várkonyi pikeun karyana anu hadé dina ngarahkeun kamekaran perusahaan pikeun ékonomi finansial ayeuna sareng anu kuat. Kaayaan, anu mangrupikeun syarat pikeun ngahontal rencana pertumbuhan ambisius urang dina taun-taun bakal datang. "

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Mr. Roberts, mangga buka kaca Kapamimpinan GRAPHISOFT urang. Kanggo inpo nu aya dina réstrukturisasi di Nemetschek Group, mangga buka siaran pers Pencét resmi Nemetschek. Pikeun émbaran tambahan, atanapi ngajadwalkeun wawancara sareng Mr. Roberts, mangga ngahubungan hubungan média urang press@graphisoft.com.

Ngeunaan GRAPHISOFT

Grafisoft® dimimitian revolusi BIM di 1984 kalawan Archicad®, software BIM munggaran pikeun arsiték di industri. GRAPHISOFT terus dipingpin industri ku solusi inovatif sapertos revolusioner BIMcloud®, lingkungan global kolaborasi BIM munggaran sacara real waktu; jeung BIMx®, aplikasi mobile seluler di dunya kanggo akses cahaya kana BIM. GRAPHISOFT mangrupa bagian tina Nemetschek Grup.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.GRAPHISOFT.com atanapi nuturkeun urang dina Twitter @GRAPHISOFT.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.