Geoinformatics, édisi 2009 panganyarna

Ieu, nu Jigana téh salah sahiji majalah pangalusna diposisikan dina masalah geospatial, 2009 ditutup ku segel masterful; dina édisi 7 maranéhanana ngayakeun nutupan-GEO98 review sistimatis software bébas jeung alat surveying dina dimungkinkeun (Exemplary 8 2009 of) generalizes trend dicirian anu ngarah penampilan geospatial jeung incidence tina sababaraha platform non-gratis di tengahna.

Di dieu kuring nyimpulkeun sababaraha isu utama.

AutoDesk

kota digital na kumaha mangrupakeun akusisi ti 3D Geo geus dibikeun LandXplorer fitur gaya Google Earth.

ESRI

  • Geoinformatics 9 GIS pikeun sakabéhVersi anyar tina ArcGIS Explorer, ayeuna kalayan kamampuhan beuki anjeun tiasa ningali ... pita nu sakumaha trend teu bisa balik.
  • pamaké Konférénsi ESRI / Éropa
  • GIS, cadastre na pendaptaran darat. Ieu wawancara jeung Nick Land, Mana speaks tina visi ESRI dina watesan darat jeung kumaha aranjeunna ningali inisiatif kayaning mere ilham, Cadastre na WPLA 2014.

Bentley

hardware

  • Geoinformatics 9 Taya cék titik, tapi daun kami iklan ekspektasi Jumlah Stasion spéktra Pokus. Anjeun ngan gaduh ningali ka pamikiran wishful.
  • Kuring ogé antara iklan nangtung kalawan SuperGeo CD Learning GIS SuperGIS Gambar Server jeung

awan

Ieu teh fokus tina édisi ieu, urang scratch redaksi ringkes nu ngarasa panasaran ngeunaan hiji artikel metot 24-26 kaca dina tren, prestasi na tantangan anu ngabogaan konsep manajemen data sarta cara jaringan nu berpungsi lingkungan geospatial nyata.

nutupan-GEO982010 yakin bakal sataun anu resensi aplikasi Web penerbitan méré continuity kana topik ieu, nguatkeun item téma kayaning:

  • Navteq hayang ngahontal tujuan anjeun
  • Geolocation sarta kamajuan maranéhanana ngaliwatan waktu.

Aya isu sejen, eta sia leafing ngaliwatan tur ngundeur eusi éta di pdf pikeun kempelan.

Témbongkeun majalah

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.