arsip pikeun

GPS

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupikeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikir kota-kota pinter atanapi digital dina kontéks kota-kota gedé sareng seueur pangeusi sareng seueur kagiatan anu aya hubungan sareng kota-kota gedé. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi prasarana. Faktor dina kanyataan yén henteu sadayana wates pulitik mungkas dina garis lokal,…

6 publikasi geo-rékayasa haratis download

Dinten ieu kami nampilkeun eBooks sarta publikasi ngartos kamajuan téhnologis dina widang geo-rékayasa sarta dampak na dina kahirupan sapopoe. Kabéh lengkep bébas sarta gampang pikeun ménta pilihan. Nyanghareupan tumuwuhna gancang tina téhnologi dilarapkeun ka aréa geospatial, hal anu penting tetep diropéa pikeun kontribusi kuli urang neruskeun gaduh ...

téhnologi Geospatial, peran sarta pentingna dina struktur IT di Departemén Perhubungan.

téhnologi geospatial. Katimu salaku sakabeh téhnologi dipaké pikeun acquire, ngatur, nganalisis, visualize sarta nyebarkeun duanana data sarta informasi ngeunaan lokasi hiji obyék, geus transcended konsepsi awal miboga neng diwangun dasarna tina GIS, GPS jeung Jauh sensing (RS Inggris) incorporating pamadegan munculna téknologi anu ngagunakeun hiji komponén ...

georeference intrinsik

Nalika urang maca rupa-rupa téori nu ngarojong komunikasi ngalibatkeun pemetaan duanana salaku elmu keur ngagambarkeun fénoména geografis kayaning seni méré informasi ieu estetika diperlukeun, kami sadar yén waktos urang hirup ngawengku sababaraha lampah dina kahirupan sapopoé dimana ieu kami nganggo georeference salaku aksi ...

bagian produk Babandingan

Geo-cocog ngumpul di hiji tempat, sadaya nilai produk révisi GIM Internasional jeung hydro International. Geo-matching.com mangrupa situs web bebas pikeun produk hardware profésional sarta software dina widang geomatics, hydrography tur disiplin patali. Urang rék mingpin datang urang ngaliwatan Maze of ...