arsip pikeun

GPS

Geomomén - Émosi sareng Lokasi dina hiji aplikasi

Naon Geomomén? Revolusi industri kaopat parantos ngeusi kami kamajuan téknologi anu hébat sareng integrasi alat sareng solusi pikeun ngahontal rohangan anu langkung dinamis sareng intuitif pikeun pangeusina. Kami terang yén sadaya alat sélulér (telepon sélulér, tablet, atanapi smartwatch) sanggup nyimpen seueur inpormasi, sapertos detail bank, ...

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupakeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikirkeun kota anu pinter atanapi digital dina kontéks kota ageung anu seueur pendudukna sareng seueur kagiatan anu aya hubunganana sareng kota ageung. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi infrastruktur. Faktor kanyataan yén henteu sadayana wates politik tungtungna tina garis lokal, ...

6 publikasi geo-rékayasa haratis download

Dinten ieu kami bakal masihan anjeun ebook sareng publikasi pikeun ngartos sateuacanna téknologi dina bidang géo-rékayasa sareng pangaruhna kana kahirupan sapopoe. Sadayana gratis sareng gampang pikeun kéngingkeun pilihan. Nyanghareupan kamekaran téknologi vertikal anu dilarapkeun ka daérah geospasial, penting pikeun tetep diénggalan sahingga kontribusi tenaga kerja urang teras-terasan ngagaduhan ...

Téknologi geospatial, peran sareng pentingna dina struktur IT di Dinas Perhubungan.

Téknologi geospatial. Dikandung salaku sakabeh téknologi anu digunakeun pikeun moto, ngatur, nganalisis, ngabayangkeun sareng nyebarkeun data sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng lokasi hiji obyék, éta parantos ngalangkungan konsepsi awal na tina triad anu hakekatna tina GIS, GPS sareng Persépsi Jauh (RS di Inggris) ngagabungkeun téknologi anu muncul anu nganggo komponén ...

Georeferénsi intrinsik

Nalika urang maca téori anu béda-béda anu ngadukung komunikasi anu dibutuhkeun ku kartografi, duanana salaku élmu pikeun ngagambarkeun fénoména géografis sareng salaku seni pikeun masihan inpormasi ieu éstétika anu diperyogikeun, urang sadar yén momen hirup urang kaasup sababaraha tindakan dina kahirupan urang sadidinten. dimana kami nganggo georeferénsi salaku tindakan ...

Babandingan Babandingan Produk

Geo-cocog konséntrasi dina hiji tempat, sadaya nilai tinjauan produk tina GIM International sareng Hydro International. Geo-matching.com mangrupikeun halaman wéb ngabandingkeun produk mandiri pikeun perangkat keras sareng propésional parangkat lunak dina bidang géomatik, hidrografi, sareng disiplin anu patali. Kami hoyong mingpin pengunjung kami ngalangkungan labirin ...

OkMap, anu pangalusna pikeun nyieun jeung peta édit GPS. FREE

peta GPS
OkMap panginten mangrupikeun salah sahiji program anu paling mantep pikeun ngawangun, ngédit sareng ngatur peta GPS. Sareng atribut na anu paling penting: Éta Gratis. Sadaya urang parantos hiji dinten ningali kabutuhan pikeun ngonpigurasikeun peta, georea gambar, unggah file bentuk atanapi kml ka GPS Garmin. Tugas sapertos kieu nyaéta ...