arsip pikeun

GIS manifold

Manifold alternatif ekonomis pikeun GIS

Salaku Google Earth robah dunya urang?

Méméh aya Google Earth, sugan ngan pamaké sistem GIS atawa sababaraha ensiklopedi kungsi konsepsi sabenerna buleud tina dunya, ieu dirobah diametrically sanggeus datangna aplikasi ieu ngagunakeun ampir sagala pamaké Internet (Aya Virtual Bumi tapi henteu keur escritiorio ) mangrupakeun kaulinan hébat badag Google, dijieun ...