arsip pikeun

GPS / Equipment

Alat-alat na aplikasi pikeun surveying na cadastre

Trimble mundut Ashtech; urang bisa nyangka

Jeung warta teh teu geus pisan heran, dina kali ieu nu pausahaan badag mésér pesaing maranéhanana ngagabung jeung megatkeun nepi kana lembar; pune tapi urang pasti mikir yén éta bisa lumangsung ku parusahaan eta dijieun parabot ieu kami nganggo atanapi rencana pikeun acquire éta dina. Abdi ...

Magazine INPOSITION

Ieu nami hiji digital pausahaan Majalah penerbitan ngagambarkeun régional di Éropa Sokkia na Topcom, dumasar di Walanda. Diterbitkeun dina basa Inggris Walanda sarta sakaligus, ku slogan "Majalah keur positioning profésional" eusina mana saluareun a katalog produk basajan ngeunaan topografi ...

¿Urang nempatan total stasiun robotic?

Sababaraha poé katukang urang tadi paguneman pikaresepeun ku sobat ngeunaan pamakéan geofumado keur kiwari kuring mere reflectance, sarta lamun a pitulung robotic kuring sababaraha cara pikeun ngaleutikan waktu. Di dieu kuring nyimpulkeun ditambahan omongan. A stasiun robotic mun nelepon. Dina pondok, éta mangrupakeun tim nu boga ...

cadastre kota, metoda nu kedah

Sababaraha taun lakukeun cadastre, sarta sual ieu pisan umum alus. Metoda nu pangalusna ka darat? Urang ngaku yen ieu teu resep, sabab aya waé béda anu kedah diperhatoskeun sarta unggal metoda tiasa gaduh variabel conflicting di wewengkon béda. Sahingga méré lampu pos, nyapek sababaraha aspék ...

... ngan nguji poto Promark3

Anjeunna spent kursus anu anjeunna ngalaman diucapkeun ka maranehna, kami seja tés antara Promark3 Magellan GPS, Mobile Mapper 6. Narikna, dina mode Survey bisa ngabentuk jaringan, jeung nu ngolah pos teu ngan hiji tim. Dina kaayaan ieu Anjeun bisa mibanda accuracies 2 sentimeter di kali ...

The GPS Promark 3, gambaran kahiji

Kuring boga out of the box Toys ieu, dina saminggu urang ngadamel pelatihan pikeun operasi na. Pikeun ayeuna mah, abdi geus boro katempo video sareng sababaraha atribut na. forebears Promark 3. Dina véna sarua, saacanna aya na aya panganyarna: The Mobile Mapper Pro, hiji kaulinan nice nu walked ku ...

GPS Mobile Mapper 6, data postprocessing

Sababaraha poé katukang urang ningal kumaha candak data jeung Mobile Mapper 6, ayeuna hayu urang coba mun ngalakukeun postprocessing. Ieu merlukeun sanggeus dipasang dina Mapper Kantor Mobile, dina hal ieu kuring keur ngagunakeun versi nu asalna 2.0 di purchasing parabot. Ngundeur data. Cara paling praktis pikeun ieu nganggo ...

GPS Mobile Mapper 6, Data Capture

The Mobile Mapper 6 mangrupakeun generasi nu sumping ka ngaganti CX na Pro, dihasilkeun saméméhna Magellan. Dinten ieu kami baris nempo kumaha carana néwak data lapangan. 1. konfigurasi dasar. Candak data, komputer kudu geus dipasang dina software Mapping Mobile, nu asalna jeung Cakram nalika purchasing parabot na ...

Google Maps on Mobile Mapper 6

Sarta mikir yén technicians abdi walked Toys ieu ampir sataun ka rengse sangkan kuring yen manehna teu ngarti sarta aranjeunna pikaresep tetep mibanda Pro ka. Muhun, hayu urang nempo kumaha carana nempatkeun éta ngagunakeun pasangan GPS Mobile Mapper 6, mugia nempatkeun Promark 3 ngajalankeun hiji basa jeung postprocessing ...