statistik global pamaké Internet

cikeneh Kasuksésan porterkspor 2011 parantos diropéa statistik sadunya anu aya dina penetrasi Internét sareng nganggo dunya. Sugan salah sahiji sumber anu pangsaéna pikeun konsultasi tipeu inpormasi ieu ieu, waé waé ogé di tingkat buana, tapi ogé di nagara sareng basa.

Kuring nyandak pos ieu nunjukkeun sababaraha data sareng ngalirkeun tren tren lalulintas nalika egeomate, Kirang ti sabulan sanggeus dileupaskeun.

Tabel di handap ieu ningalikeun sebaran 2 miliar jelema ku aksés Internét, 30% endah pisan tina ampir 7 miliar jelema di sakuliah dunya.

Wewengkon populasi pamaké % di sakuliah dunya
Asia 3,879,740,877 922,329,554 44.00%
Eropa 816,426,346 476,213,935 22.70%
Amérika Kalér 347,394,870 272,066,000 13.00%
Amérika Latin sareng Karibia 597,283,165 215,939,400 10.30%
Aprika 1,037,524,058 118,609,620 5.70%
Timur tengah 216,258,843 68,553,666 3.30%
Oséania 35,426,995 21,293,830 1.00%
total 6,930,055,154 2,095,006,005 100.00%

statistik global internét

Interestingta metot pikeun ningali kumaha Latin America sareng Karibia nyaéta 10%, kumaha bahasa Spanyol mangrupakeun katilu panglobana dipaké di sakuliah dunya, ngalangkap Portugis ti Brazil sarta nambahan Spanyol persentase dihandap 10.

Ningali naon anu lumangsung egeomate, éta manéh béda tina lalulintas non-Hispanik kalayan hormat ka hiji anu kuring biasa biasa ningali dina geofumadas. Tingali kumaha cara anu nyarios basa Inggris asalna ti sakuliah dunya, kaasup ti nagara sapertos Spanyol, Peru, Méksiko, Argentina sareng Chili; teu saperti maca Hispanik anu ngumpul di nagara-nagara basa resmi jeung sababaraha kota di Amérika Sarikat.

statistik dunya

Janten nulis dina basa Inggris anu bener nuliskeun pasar global; Kuring masih teu tiasa nembus Ecological AutoCAD pisan, tapi ku manéh ningali kumaha Microstation, Manifold sareng Mobile Mapper pindah; jejer nu aya saeutik eusi dina internét. Tabel di handap ieu ngagambarkeun beda tina peta anu sami tapi dina tingkat-tingkat anu sami;

(1-2) Excta excta Amérika Serikat anu paripolah anu sarua sareng Spanyol di geofumadas, kalayan seueur sadérék ti kota béda. Najan aya sanés Madrid atanapi Barcelona aya anu tuang seueur patalimarga. Dina kadua tempat Kanada, anu, sapertos teu Amérika Serikat, dayeuh sareng lalu lintas anu signifikan pisan.

(3-4) Di tempat katilu nyaeta Britania Raya lajeng India, kaharti saprak éta aya hiji koloni Inggris. Tapi ogé kusabab taun anyarna parantos didasarkeun booming téknologis tur lanjaran ieu mangrupa nagara-nagara pangpadetna anu kadua di dunya, nyaéta sarimbag jeung geofumadas Mexico.

(5) Mangka aya Brazil, anu teu aya naon anu kedah diperkirakeun kana kasaruaan basa Spanyol sareng geografis jarak, jalan pikeun ngahontal éta mangrupikeun basa Inggris.

(6-10) Nagara-nagara na di handap aya: Spanyol, Australia, Jérman, Filipina sareng Vietnam. Kelompok panasaran, sadayana némbongan dina kelompok nagara 20 nu gaduh langkung seueur pamaké anu didamel dina Internet, iwal Australia anu pasualan khusus kanggo janten 80% tina sababaraha nagara pésta Oceania.

(11-15) Di handap ieu mangrupakeun nagara 5 nu ku kuring disebatkeun sabab sabab trendna stabilisasi aranjeunna tiasa ngintunkeun tina grup saméméhna: Méksiko, Malaysia, Walanda, Arab Saudi jeung Turki.

statistik lalulintas

Ieu teh kasus nagara Hispanik, nu kuring nyarios sateuacanna. Titik-titik beureum nyaéta 10 sareng seueur patalimarga, anu sanés konengna anu 5 di handap ieu. Tingali kumaha Méksiko, Amérika Serikat sareng Spanyol mangrupakeun hiji-hijina nagara anu ngagaduhan patandingan antara egeomate sareng geofumadas.

statistik global internét Statistik tiis. Tapi pembelajaran berharga sareng langkung ti seru. Cta pisan panasaran pikeun ditingali Woopra salaku pamaké tina salah sahiji golongan titik oranyeu na di India, da Cimahi, anjeunna asup kana Egeomate sareng nanya ka dirina:

वे ...्या ... tilu dinten milari kumaha carana do Ngagambarkeun kurva tingkat kalayan Sipil 3D...

Pikeun masihan hiji kuring meunang kesan yén sobat ieu jalan dina trotoar sareng ngalangkungan sareng suling pikeun ngalangkungan janur ... Tapi kanyataanana, anjeunna saurang pamaké kawas sadayana kami taun ieu diajar MapGuide.

Upami anjeun hoyong ningali langkung statistik Internét, kuring nyarankeun Kasuksésan porterkspor.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.