Desentralisasi tina jasa Pendaftaran-Cadastre dina sektor publik

Ieu nu abstrak hiji pameran metot bakal kajadian dina Konférénsi taunan on Land jeung HartaDisponsoran ku Bank Dunia dina poé datang Maret 2017. Álvarez na Ortega bakal ngobrol ngeunaan pangalaman decentralizing Pendaftaran jasa / Cadastre dina Front-Balik modél Kantor, bisi ieu wasta Banking, nurutkeun pernyataan nu cadastre 2014 «Dina mangsa nu bakal datang, swasta sareng sektor publik bakal gawé bareng»

Desentralisasi tina sipat jasa geus kaasup minangka salah sahiji sarat diperlukeun pikeun nyanghareupan tantangan anu timbul dina tumuwuhna aset milik urus volume tukeuran dina rising ekspektasi tina pamaké pikeun ngaronjatkeun kualitas layanan, waragad leuwih handap sarta respons kali aub dina ngarekam rupa a.

Ngaliwatan mekanisme ieu Nasional System of Harta Administrasi di Honduras (SINAP)Nyiar nyandak jalur ka arah desentralisasi hoping pikeun ngahontal efisiensi, transparansi, mobilitas dina transaksi; sahingga nyieun mobilisasi gede di pasar darat.

Sajarah manajemén desentralisasi.

System manajemen Harta tina Honduras, dumasar Hukum Harta disatujuan ku SK 82-2004 empowers Institute Harta nunjuk na ngatur Iie Center mun beroperasi tur ngokolakeun jasa pendaptaran anu gumantung kana Institute Harta, tempo ngokolakeun jasa ngaliwatan partnership swasta publik geus streamlined prosedur na mékanisme pikeun ngabales tungtutan diperlukeun pikeun ngadegna jeung revitalisasi hiji pasar saham.

Dina Juli 2006 kahiji Iie Center delegating ka Chambers Dagang sarta Industri di Honduras, mun beroperasi jeung ngatur perdagangan register, register kana ngawengku jasa anu diperlukeun dina pendaptaran ti konstitusi pausahaan tur pendaptaran gerakan tina anggota kabentuk tur ibukota.

Dina April 2016 nu Mitra kadua munggaran dina pendaptaran-cadastre, granting nu Honduran Bank keur Produksi jeung Perumahan (BANHPROVI), ngatur sarta beroperasi transaksi pendaptaran anu patali jeung portopolio of klien ngakses dana Center BANHPROVI diwangun keur injeuman.

Dina Oktober 2016 nu katilu Iie Center diwangun, nu kadua di pendaptaran-cadastre, delegating mun Banco Financiera Comercial Hondureña SA (FIHCOSA) ngatur tur beroperasi transaksi pendaptaran anu patali jeung portopolio of klien ngakses dana injeuman FIHCOSA perumahan.

Ngaliwatan ieu desentralisasi mékanisme jasa pendaptaran, SINAP nyiar ngamajukeun manajemén ékonomi sarta éféktif sumberdaya kaayaan, ngaliwatan interventions dina duanana swasta sarta masarakat sipil jeung organisasi koperasi internasional Ngahindarkeun duplikasi usaha.

Palaksanaan puseur Iie desentralisasi salaku mékanisme pikeun Manajemén Harta di Honduras.

Kalawan pertumbuhan taunan 12.7% dina transaksi di harta registers model hareup sarta Balik Kantor guna ngaronjatkeun traceability sarta transparansi tina transaksi dina rékaman sipat anu dilaksanakeun, teu junun ngurangan kali respon kana pamaké tungtung.

Sakali disahkeun model di puseur pendaptaran Land I mempermudah kreasi Iie pendaptaran-Land pendaptaran pikeun beroperasi dina aturan jeung dina platform téhnologi tunggal ngadegkeun ku dela Pendaftaran Direktorat Harta Honduras.

Naha Banking?

perbankan swasta ngalir rata-rata 31 juta taunan di mortgages on ngajual real estate kituna teh pamuter utama dina ngurangan kali response di pendaptaran tina transaksi ieu dina real estate.

Kauntungan System tina Harta di Honduras.

Ngaoptimalkeun administrasi umum, ngaronjatkeun jasa ka warga ngaliwatan sora na jaringan perbankan efisien, dimana sakabeh gerakan nu subjected kana prosés Inok rigorous.

Standar, kontrol jeung ngawaskeun operasi.

Unggal puseur operasi nyaeta tunduk kana aturan jeung tata cara ngadegkeun ku Direktorat of Registries Land, kayaning perda, prosedur pasatujuan, manual operasi jeung tungtunan sertifikasi.

Mangka bakal alus mun ningali dokumen Kaca 10 pinuh, PowerPoint sarta leuwih bisa dilarapkeun ka nyalin jeung némpelkeun, éta téh boga mangpaat pikeun ngarti kumaha nagara ngembang bisa ningali modél bisnis pamaké fokus tungtung. Tangtu, palajaran diajar jeung gagal usaha saméméh ngahontal titik aman bakal paling berguna jeung pantes konferensi sejen.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.