arsip pikeun

DGN

Jieun kotak arah jeung jarak ti koordinat UTM

pos Ieu di respon kana Diego, tina Paraguay ngajadikeun urang patarosan handap: a pelesir ka salam anjeunna ... sababaraha waktu ka tukang ku pilarian yén kungsi datang ngahaja wanting pikeun ramatloka anjeun sarta kuring kapanggih eta pisan menarik, duanana ku lumpat salaku cara entertaining komunikasi ciencia.Yo Anjeun hoyong nanya lamun nyaho sababaraha ...

Manifold sakumaha hancana tetep mirah

Di dieu aya sababaraha conclusions Kuring geus ngahontal ngeunaan strategi dipaké ku Manifold tetep kalawan harga murah, teu bisa ngomong ridiculous ngeunaan potensi maranéhanana. Kabeneran aya nu téknologi bisnis masihan euweuh manual dicitak, manual teh nyaeta digital jadi ... ngajawab yén dunya ieu ngarobah ...

panglawungan sawala Bentley

Batur nembe sumping nanyakeun dimana pamaké tina MicroStation atanapi aplikasi Bentley béda manggihan pitulung. Ieu daptar béda sawala panglawungan, patarosan na aya batur ngabales: Pamaké dina basa séjén atawa nagara bentley.espanol (Spanyol) bentley.mx (Méksiko) bentley.general (Basa Inggris) bentley.general.de (Jerman) bentley.general.fr (Perancis) bentley.general.jp (Jepang) ...

Naon nu anyar AutoCAD 2008?

Patarosan anu alus, patut hijrah ... atanapi nerapkeun patch panon anyar? Di dieu sababaraha perbaikan: Di versi 2006-2007 geus katempo kamajuan dina nanganan blok dinamis, sizing dinamis, tur garis paréntah tungtung Calculator. Dina 2008 bisa ningali: Operasi skala di ...

CAD Ékspor koordinat mun txt

Hayu urang nganggap urang hoyong ngekspor format titik CAD ka koma-dipisahkeun salaku waragad hiji stasiun total tur ngalakukeun daptar situs stakeout. Saméméhna urang sempet katempona impor ti Excel atanapi txt ku AutoCAD na MicroStation, ayeuna hayu urang tingali kumaha ngekspor. Aya sababaraha cara pikeun ngalakukeun ieu, kayaning cacah sapi ...

jawaban pondok tentang Microstation

Kusabab Google Analytics nyebutkeun aya nu nanyakeun keur pamaké AutoCAD, didieu sababaraha waleran gancang. Sadaya operasi ieu rengse ti Microstation, sanajan aya cara ngalakukeun hal eta kalawan tombol atanapi garis paréntah (konci dina) baris ngagunakeun menu solusi. 1. Kumaha carana mindahkeun file Microstation (DGN) kana AutoCAD (DXF atanapi DWG)? File / Simpen ...