arsip pikeun

DGN

Bentley ProjectWise, hal munggaran nu peryogi kauninga

produk nu paling dipikawanoh mah nyaéta Bentley Microstation, sarta versi nangtung pikeun cabang béda tina geo-rékayasa kalawan tekenan kana rarancang pikeun sipil, rékayasa industri, arsitéktur jeung angkot. ProjectWise teh produk Bentley kadua yén integrates manajemén informasi sarta integrasi tim gawé; sarta eta geus anyar geus dileupaskeun ...

Ngarti konsép BIM, dina kasus Bentley Systems

Dina kecap saderhana, BIM (Émbaran Gedong modeling) mangrupakeun evolusi konsep tradisional anu disebut CAD (Komputer dibantuan Desain) jeung bari aya buku sakabeh tulisan ngeunaan eta sanggeus Jerry Laiserin ngapopulérkeun istilah, keur kaperluan atikan neangan janten salaku simplistic mungkin: méméh, nalika ngarancang wangunan, arsitek sanggeus spliff alus ...

Transformasi hiji ED50 file DGN mun ETRS89

pamaké GIS mindeng stumbled kana tantangan ti transforming CAD data jeung sistem rujukan. Urang sebutkeun tantangan sabab, dina sababaraha kasus, transformasi ieu ngalibatkeun karya painstaking nu ngamungkinkeun urang pikeun tungtungna tetep informasi maksimum mungkin tina data aslina. Curiously, fungsionalitas ieu hadir kalawan Microstation, tapi can tangtu pikeun maranéhanana ...

I-model, deui bakat

kasatiaan kamajuan téhnologis di wewengkon komputer nyaéta kompleks, Hukum Moore urang geus ngabuktikeun moal tiasa di dua taun maké Windows 7 tanpa urang kasampak prasejarah. AutoCAD 2013 jeung sora dina panglawungan na ngan masih permén di AutoCAD 2012 anyar, méh sagalana kiwari nyaéta disposable, ...

AutoCAD mulih ka Mac

Teu aya ragu yén dunya Mac mangrupakeun hadé, tapi salawasna urang dipindahkeun mamang urang nya éta: Jeung salaku I do kalawan AutoCAD? Anu bakal dipercaya lajeng nu di 1994 AutoCAD R13c42b ieu panungtungan kami saw ngajalankeun on satengah PowerMacintosh. taun 18 engké, AutoCAD mulih deui ka Mac. Ngan sataun anu ogé dissociated diri ti ...

Geographics Microstation, ieu numbu ka databés

Bari Geographics mangrupakeun versi warisan ti Bentley, sanggeus Benley Peta sarta Cadastre anjog ka cicing, di dieu kuring nyimpulkeun sababaraha catetan pikeun murid a anu hayang sakaligus nyambung ka database hiji peta hiji proyék Geographics. Dina sababaraha pos saméméhna I dipedar isu saméméhna sakumaha sababaraha nyali Geographics gawe, kasimpulan ieu ...