arsip pikeun

DGN

JavaScript - muriang énggal pikeun sumber terbuka - tren dina kasus Bentley Systems

Kami henteu leres-leres ngajual perangkat lunak, urang ngajual hasil tina parangkat lunak. Jalma-jalma henteu mayar kami pikeun parangkat lunak, aranjeunna mayar kami pikeun naon anu dilakukeun pertumbuhan Bentley parantos seueur ngalangkungan akuisisi. Dua taun ieu mangrupikeun urang Inggris. Synchro; parangkat lunak perencanaan, sareng Legiun; program pemetaan riungan ...

Migrasi platform Geospatial 10 taun ka pengker - Microstation Geographics - Oracle Spatial

software bébas proprietary
Ieu mangrupikeun tantangan umum pikeun seueur proyek Cadastral atanapi Cartography, anu dina periode 2000-2010 ngahijikeun Microstation Geographics salaku mesin data spasial, ngémutan alesan sapertos kieu: Manajemén Arch-node éta sareng teras-terasan janten praktis pisan, pikeun proyek cadastral . DGN mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun, ngémutan vérsi na dina file anu sami, ...

BIM - trend CAD anu teu tiasa dibalikkeun

Dina kontéks Geo-Engineering kami, istilah BIM (Bangunan Informasi Pemodelan) henteu deui novél, anu ngamungkinkeun objék kahirupan nyata béda dimodelkeun, henteu ngan ukur dina ngagambarkeun grafisna tapi ogé dina tahap siklus kahirupanna anu béda. . Éta hartosna jalan, jembatan, klep, saluran, wangunan, ...

Transformasi data spasial Online!

MyGeodata mangrupikeun layanan online anu luar biasa anu dimungkinkeun pikeun ngarobah data geospasial, kalayan format CAD, GIS sareng Raster anu béda, kana sistem proyéksi sareng rujukan anu béda. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan kedah unggah file, atanapi nunjukkeun url dimana éta disimpen. File na tiasa diunggah hiji-hiji, atanapi ...

Bubuka, panyiri na theming file salah .shp kalawan Microstation V8i

Dina tulisan ieu urang bakal ningali kumaha muka, téma sareng labél file shp nganggo Microstation V8i, sami waé sareng Peta Bentley. Sanaos aranjeunna file 16-bit kuno, lami sapertos-seueur- tina abu kuring, teu bisa dihindari yén aranjeunna tetep dianggo dina kontéks geospasial urang. Tangtosna, kriteria ieu lumaku pikeun objék vektor numbu ...

Masalah Microstation dina Windows 8.5 7

MicroStation jandéla 7
Jalma anu ngarepkeun ngagunakeun Microstation 8.5 ayeuna kedah nganggo Windows XP dina mesin virtual kusabab sauyunan sareng Windows 7, langkung parah dina 64 bit. Aranjeunna nyebatkeun masalahna sareng éditor téks, anu parantos kuring dikaitkeun sateuacanna kumaha cara ngajawabna, sareng aranjeunna ogé ngarujuk ka pangatur gambar sareng sambungan ODBC. Hayu urang tingali kumaha aranjeunna direngsekeun ...

Konverter online gratis kanggo data GIS - CAD sareng Raster

gis CAD converter
MyGeodata Converter nyaéta layanan Internét anu ngagampangkeun konvérsi data antara format anu béda. Pikeun ayeuna jasa mikawanoh 22 format input vektor: ESRI Shapefile Arc / Info Binary Coverage Arc / Info .E00 (ASCII) Coverage Microstation DGN (Versi 7) MapInfo File Comma Separated Value (.csv) GML GPX KML GeoJSON UK .NTF SDTS Sénsus US ...