arsip pikeun

DGN

10 taun engké migrasi platform geospatial - Microstation Geographics - Oracle Ruang

software bébas proprietary

Ieu tantangan umum pikeun loba proyek Cadastre na Biologi Kelautan sarta Akuatik, nu di 2000-2010 waktos Geographics Microstation terpadu salaku hiji mesin data spasial, tempo alesanna saperti kieu: The arc-titik éta manajemén jeung terus jadi pisan praktis pikeun proyék-proyék cadastral . The DGN alternatif pikaresepeun, tempo na versioned dina file nu sami, ...

Transformasi data spasial Ieu online!

MyGeodata mangrupa jasa online endah kalawan nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun transformasi data geospatial kalawan béda CAD, GIS na raster format, a proyéksi jeung rujukan Sistim béda. Ngawujudkeun ieu, anjeun ngan kedah unggah berkas, atanapi nunjukkeun hiji url dimana eta disimpen. File bisa diunggah hiji-hiji, atawa ...

Bubuka, panyiri na theming file salah .shp kalawan Microstation V8i

Dina artikel ieu kami baris nempo kumaha carana muka, theming jeung labél file SHP maké Microstation V8i, sakumaha gawéna kalayan Bentley Peta. Sanajan file nu kolot 16 bit heubeul salaku sababaraha -muchas- tina hileud abu abdi, éta bisa dilawan nu neruskeun dipaké dina kontéks geospatial urang. Ieu jelas yén kriteria ieu dilarapkeun ka objék vektor numbu ...

Masalah Microstation dina Windows 8.5 7

MicroStation jandéla 7

8.5 anu mudahan ngagunakeun Microstation dinten kedah nganggo Windows XP on mesin virtual ku incompatibilities kalawan Windows 7, 64 teuing goréng dina bit. Nyabit masalah pangropéa téksu, nu urang spoke sateuacan na ngajawab eta na oge ningali ka manajer gambar na sambungan ODBC. Hayu urang tingali kumaha ngabéréskeun ...

converter online gratis pikeun data GIS - CAD na Raster

gis CAD converter

MyGeodata Parabot Parobah mangrupakeun ladénan Internét nu facilitates konversi data antara format béda. Pikeun ayeuna mah jasa nu sadar 22 format vektor input: ESRI Shapefile Arc / Info binér sinyalna Arc / Info .E00 (ASCII) Microstation DGN sinyalna (7 Vérsi) MapInfo File koma Leupas Niley (.csv) GML GPX KML GeoJSON UK .NTF SDTS Sénsus AS ...