arsip pikeun

CivilCAD

Latihan AutoCAD pikeun survey nganggo CivilCAD sareng Total Station

Ieu mangrupikeun salah sahiji tutorial anu paling saé anu kuring tingali, khususon pikeun pangguna CivilCAD anu ngarepkeun ngalakukeun rutinitas pangukuran anu ku Civil3D bakal nyandak langkung seueur léngkah sareng pajeulitna. Dokuménna parantos diwangun sareng disayogikeun dina wéb ku Insinyur Manuel Zamarripa Medina, anu seueur anu hatur nuhun pikeun kersa na ...

Generating spésifikasi tina plot CivilCAD

Saeutik pisan program anu ngalakukeun ieu, sahenteuna ku kesederhanaan anu dilakukeun ku CivilCAD. Anu kami ngarepkeun, sacara umum, mangrupikeun laporan ngeunaan parsel, sacara blok, kalayan tabel arah sareng jarak, wates sareng panggunaan na. Hayu urang tingali kumaha ngalaksanakeunana sareng CivilCAD, nganggo AutoCAD sanaos ogé dianggo sareng Bricscad anu langkung mirah sareng ...

UTM koordinat grid maké CivilCAD

Nembe wae kuring nyarioskeun ngeunaan CivilCAD, aplikasi anu dijalankeun dina AutoCAD sareng ogé dina Bricscad; waktos ieu kuring hoyong nunjukkeun anjeun kumaha ngahasilkeun tabel koordinat, sapertos anu urang tingali éta dilakukeun ku Microstation Geographics (Ayeuna Peta Bentley). Program GIS biasana ngagaduhan hal-hal ieu kalayan raoseun, tapi dina tingkat CAD masih tarik, ...

Jieun alignments di CivilCAD

Tulisan abdi anu sateuacanna ngajelaskeun hal ngeunaan CivilCAD, aplikasi anu praktis pisan anu berorientasi pikeun AutoCAD sareng Bricscad. Ayeuna kuring badé neraskeun latihan dumasarkeun kana kursus Total Station Topografi kami anu saacanna, ngerjakeun alignment dina modél digital. Dina kasus CivilCAD ieu disebat poros proyék, sanaos saprak ...

Contours AutoCAD - Ti Data Jumlah Stasion

Kumaha carana ngahasilkeun garis kontur anu parantos kami laksanakeun kalayan program sanés. Dina hal ieu, kuring hoyong ngalakukeun éta sareng program anu salah sahiji teknisi pangsaéna nunjukkeun ka kuring dina sési latihan; saha anu anjeunna kenal tapi anu anjeunna sakedik merhatoskeun di jaman ayeuna. Abdi bade nyimpulkeun bagian awal sabab ngajantenkeun ...

AutoCAD tangtu pikeun pamaké MicroStation

Minggu ayeuna janten dinten anu nyugemakeun pisan, kuring parantos ngajarkeun kursus AutoCAD pikeun pangguna Microstation, salaku terusan tina kursus topografi anu parantos kami pasihkeun sababaraha dinten ka pengker nganggo CivilCAD pikeun ngahasilkeun modél digital sareng garis kontur. Alesan utama naha urang parantos ngalakukeun éta sanaos ...