arsip pikeun

CAD

Salian énggal kanggo siri publikasi Bentley Institute: Inside MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku-buku buku canggih sareng rujukan profésional pikeun kamajuan rékayasa, arsitéktur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial sareng pendidikan, parantos ngumumkeun kasadiaan édisi énggal anu judulna "Jeroeun Edisi Konéksi MicroStation ”, ayeuna dicét di dieu sareng salaku ebook…