Brazil dina pamandangan Konperénsi "Taun Infrastruktur" salajengna

Bentley Systems dimimitian dina 2004 dipikawanoh salaku Awards jadi taunan, engké diganti Kudu diideuan. Saluareun hiji pangajén basajan, dina taun panganyarna kami geus katempo Symposium of Baltimore geus jadi konferensi tingkat tinggi teu ukur dina pamakéan téknologi pikeun modeling, rarancang jeung operasi infrastruktur; taun 2013 kami geus milu dina presentasi sarta panglawungan sawala dina kreativitas diperlukeun pikeun manajemén sarta operasi proyék.

infraestrucrures

Keur aya dugi tungtungna eta éta kalimah lamun éta nutup kajadian sumping maju Nagrég, CEO Bentley Systems sarta ngomong dina nada anu nempatkeun pagawean némpél dina lalampahan dua-minggu kuring jeung inspirasi:

Urang nyieun Kudu diideuan ngagambar perhatian ti maranéhanana anu nyekel pasar infrastruktur, sarta masihan aranjeunna kiridit keur eta.

London geus conto prakték, numana rékayasa dilarapkeun ka Olimpiade Eta geus nunjukkeun proyek impressive; hiji latihan anu daun jualan software umum. Kumaha joint venture jeung pausahaan swasta jeung publik ngamekarkeun rencana modernisasi mun 15 taun dimana kecerdasan kota dumasar kana siklus hirup infrastruktur ti prinsip BIM.

Ieu metot kumaha Bentley tinimbang bersaing pikeun pasar kalayan ESRI, AutoDesk na Intergraph, megatkeun bade difokuskeun a Ecological husus ti V8i; a i hartina maranehna anu tilu produk utama: modeling (Aplikasi dina Microstation) Pamaduan Project (proyék Wise) Jeung calakan infrasturktur (asset Wise). Mangkana sedekan-Na dina ieu panalungtikan Top 500 boga infrasturktur mana umum jeung badan pribadi rengking nurutkeun investasi di infrastruktur geus dirékam. Excel dina ieu ranking Brazil, Spanyol jeung Mexico teh konteks Amérika Latin. Éta ogé metot pikeun nyalametkeun kanyataan ngawengku aktor séjén dina kontéks salaku SIEMENS kalayan saha Bentley ngaharepkeun nuliskeun mesin manufaktur pasar na Trimble didaptarkeun salaku conto best of benchmarketing antara informasi newak, modeling sarta operasi ... ogé urang ngarti istilah sedeng salaku hiji fusi dilawan (henteu ngan siklus BIM), tapi pasti leuwih kecerdasan ti mangrupakeun akusisi basajan hasil mun Intergraph / ngabuburit / ERDAS sanggeus mangrupakeun akusisi ku sagi genep.

Naha Brazil?

Bari salah bakal geus dianggap yén acara salajengna bakal di Cina, nu nomer henteu konsisten. ROI of America pikeun Bentley téh leuwih hadé ti di Asia (43% tina pagawé, 45% tina kauntungan) sabalikna mun 26% / 19% Asia; Éta ogé metot sakumaha Kolombia urutan salaku nagara tumuwuh panggancangna di nyoko téhnologi taun 2013. Perlu dipikanyaho yén Amérika masih puseur atraksi sanggeus lalawanan atypical na ka depresi ekonomi hébat (bari sagala gugur, Amérika Latin tumuwuh). Paduli lamun eta moal bisa digolongkeun ka handap, urang sadar yén daya alam jeung poténsi of continent kami baris jadi beuki pikaresepeun ka poé investasi internasional. Ditambahkeun kana ieu, aya sababaraha riwayat naha Brazil teh calon acara ieu dina dua taun hareup, moal ukur jadi kakuatan nu munculna BRICS:

Brazil bandéra1. Top 500 boga infrasturktur nunjukkeun yén Brazil nya di avo 12 diatur dina watesan nilai, tapi teu on gumantung jumlah, nu nunjukkeun yén ngembangkeun sarta operasi infrastruktur aya dina leungeun pausahaan badag; sabalikna mun India jeung Spanyol, méré conto. Urang nyaho kawijakan pasar Bentley, tinimbang neangan loba nasabah leutik museurkeun kana pausahaan badag tur strategis éta baris digambar nilai tina maranéhna produk dina sakabéh breadth na.

2. Ieu bakal diayakeun di Piala Dunya Brazil taun hareup urang, sarta Olimpiade 2016; acara ngalibetkeun pangwangunan proyék infrastruktur badag, tapi ogé mangrupa latihan di pisibilitas global ngajadikeun eta hiji kutub investasi dilawan.

3. Mangrupakeun akusisi ti Char pointer, panyipta di software Topograph salaku hambalan nuju agigantar pertumbuhan pasar di Brazil di 25% dina hiji swoop murag. Bentley geus positioning sorangan dina Brazil on platform lepas pantai, generasi kakuatan sarta transmisi; Kalawan ieu urang ningali ngasupkeun hiji pasar nu geus boga Char pointer dina watesan jalan, rail jeung ngembangkeun diwengku patali lianna.

Kalayan ieu, anjeun bisa wani teuing disebutkeun yen di 2015 -lamun teu 2014 yén- boga Taun hébat dina infrasturktur Konférénsi, anu Kudu diideuan sarta Wagub CIO di Sao Paulo.

jadi:

tudo geus ngajalankeun kawas prevejo eu nyaeta urang keur.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.