arsip pikeun

Bentley Systems

Produk Babandingan Bentley AutoDesk vs

Ieu daptar produk ti AutoDesk na Bentley Systems, nyobian pikeun manggihan kamiripan antara aranjeunna, sanajan geus hésé kusabab sababaraha aplikasi boga orientasi anu sarua, tapi pendekatan na teu salawasna sarua. Sateuacan urang geus katempo sababaraha évolusi AutoCAD na Microstation. Dina pondok, urang bisa nyieun conclusions handap: platform ...

panglawungan sawala Bentley

Batur nembe sumping nanyakeun dimana pamaké tina MicroStation atanapi aplikasi Bentley béda manggihan pitulung. Ieu daptar béda sawala panglawungan, patarosan na aya batur ngabales: Pamaké dina basa séjén atawa nagara bentley.espanol (Spanyol) bentley.mx (Méksiko) bentley.general (Basa Inggris) bentley.general.de (Jerman) bentley.general.fr (Perancis) bentley.general.jp (Jepang) ...

Dupi anjeun ngingetkeun sareng peta tunggal?

Hello babaturan kuring, méméh kuring balik dina pakansi, abdi ulah ngaharepkeun waktos nulis loba ngabejaan Anjeun carita saeutik lila tapi dipikabutuh pikeun geofanáticos on Christmas Hawa. minggu ieu kuring geus ngahontal hiji gentlemen cooperating nanyakeun kuring peta wewengkon mana urang survey ayeuna cadastral. Sadar yen teknis ...

Ngabandingkeun antara server peta (IMS)

Urang spoke tina perbandingan dina jihat harga, sababaraha peta platform server, waktos urang bakal ngabahas pungsionalitas perbandingan. Urang baris maké dumasar kana hiji ulikan Pau Serra del Pozo, tina Kantor Téknis of Biologi Kelautan sarta Akuatik na GIS Lokal (Diputación de Barcelona) jeung sanajan analisis dumasar ...