arsip pikeun

Bentley Systems

Bentley Systems ngumumkeun akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan parangkat lunak rékayasa infrastruktur, dinten ngumumkeun akuisisi SPIDA Software, pamekar perangkat lunak khusus pikeun desain, analisa sareng manajemén sistem tiang utilitas. Didirikeun taun 2007 di Columbus, Ohio, SPIDA nawiskeun solusi parangkat lunak pikeun modél, simulasi ...

Salian énggal kanggo siri publikasi Bentley Institute: Inside MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih sareng karya référénsi pikeun kamajuan rékayasa, arsitéktur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial sareng pendidikan, parantos ngumumkeun kasadiaan séri terbitan anyar anu judulna "Inside MicroStation CONNECT Edition ", ayeuna sayogi dicetak di dieu sareng janten e-book ...

Geofumadas - dina tren dina momen digital ieu

Kumaha Bade Digital Tiasa Mundur Tantangan Téknik anjeun Lingkungan data anu nyambung teu ngan ukur nyarioskeun perkawis éta, aranjeunna ogé turun di jalan dina proyek pangwangunan anjeun. Ampir kabéh ahli rékayasa, arsitéktur sareng konstruksi (AEC) ahli fokus kana milarian cara énggal pikeun ningkatkeun margin sareng ngirangan tanggungan ...

Taun sanés, tonggak sejarah anu sanés, pangalaman anu luar biasa anu sanés ... Éta YII2019 kanggo kuring!

Nalika kuring diwartosan yén kuring bakal gaduh kasempetan sanés pikeun janten bagian tina acara Prasarana pangageungna taun ieu, éta ngajantenkeun kuring ngajerit kalayan bungah. YII2018 di London, saluareun janten salah sahiji tujuan pakansi anu dipikaresep, mangrupikeun pangalaman anu fenomenal kalayan wawancara anu luar biasa sareng eksekutif luhur ti Bentley Systems, Topcon sareng anu sanésna, ceramah dinamis ...

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Urang hirup dina waktos anu khusus dina pasamoan disiplin anu parantos mangtaun-taun diageungkeun. Survei, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Pikeun masihan conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun proyék-proyék saderhana, iteratif sareng sesah dikontrol gumantung kana ukuran proyékna. Dinten ayeuna, héran ...

STAAD - nyiptakeun paket desain anu hemat biaya dioptimalkeun pikeun nahan stres struktural - India Kulon

Tempatna di lokasi perdana Sarabhai, K10 Grand mangrupikeun gedong kantor panaratas anu netepkeun standar énggal pikeun ruang komérsial di Vadodara, Gujarat, India. Daérah éta parantos ningali pertumbuhan gancang gedong komérsial kumargi caketna sareng bandara sareng stasiun karéta lokal. K10 ngiring Konsultan VYOM salaku ...

Berita Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ANNOUNCES REVIT, INFRAWORKS, AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumkeun sékrési Revit, InfraWorks, sareng Civil 3D 2020. Revit 2020 Kalayan Revit 2020, pangguna bakal tiasa nyiptakeun dokuméntasi anu langkung akurat sareng lengkep anu langkung saé ngagambarkeun maksud desain, ngahubungkeun data, sareng ngamungkinkeun kolaborasi sareng pangiriman proyék kalayan langkung lancar. Bantosan pikeun…

Warta téknologi dina Geo-rékayasa - Juni 2019

  Kadaster sareng KU Leuven bakal kolaborasi dina pamekaran INDE di Saint Lucia Bahkan saatos seueur usaha, dina sektor publik, panggunaan inpormasi geospasial anu langkung jembar / bijaksana dina tata pamaréntahan sapopoé, kabijakan publik sareng prosés nyandak kaputusan. parantos tetep kawatesanan. Dina upaya ngabantosan ...

3 Warta sareng 21 kajadian penting dina kontéks GEO - Dimimitian 2019

Bentley, Leica sareng PlexEarth mangrupikeun hal anu paling pikaresepeun dimimitian dina bulan Pébruari 2019. Salaku tambahan, kami nunjukkeun yén kami parantos nyusun 21 kajadian anu pikaresepeun anu bakal datang, dimana sakumna masarakat ahli geoengineering tiasa ilubiung. Sababaraha hal anu dibahas dina acara ieu nyaéta: BIM, GIS, PDI, Geostatistics, ...

JavaScript - muriang énggal pikeun sumber terbuka - tren dina kasus Bentley Systems

Kami henteu leres-leres ngajual perangkat lunak, urang ngajual hasil tina parangkat lunak. Jalma-jalma henteu mayar kami pikeun parangkat lunak, aranjeunna mayar kami pikeun naon anu dilakukeun pertumbuhan Bentley parantos seueur ngalangkungan akuisisi. Dua taun ieu mangrupikeun urang Inggris. Synchro; parangkat lunak perencanaan, sareng Legiun; program pemetaan riungan ...