Bentley Systems - SIEMENS: A strategi dirancang di Internet mahluk

Bentley Systems mimiti salaku bisnis kulawarga dina waktu taun 80 nalika inovasi téhnologis nyandak eta prinsip on mana bangsa Amérika, dimana kawas nagara sejen Visionär, kerja keras tur ngalakonan hal anu katuhu téh ampir dijamin sukses.

Dina Nagara konteks Hispanik, perséntase luhur usaha kulawarga teu salamet generasi katilu: bapak diadegkeun parusahaan jeung deui megatkeun jam gawé 16 sapoé, barudak diajar kumaha kolotna mutuskeun meunang aub tur ngarojong usaha aranjeunna ningali kolotna; incu squander Aranjeunna ngarasakeun mangpaat sarta mutuskeun pikeun investasi sumberdaya di disiplin séjén.

Dina sababaraha kali Kuring geus meditated on ieu, iraha nu nutup tina konferensi Gregg Bentley speaks kalawan panon na ti kalayan kecap-Na, kumaha bermakna éta ningali jalma dipangaruhan usaha opat seger kaluar tina baraya kuliah. Ngaliwatan 4 taun kaliwat, kolega kami nutupan Kudu Inspired've dikaitkeun dina koridor of kemungkinan, sanggeus ningali Trimble, Microsoft, Siemens na Topcon mahluk ko-pamilon dina inovasi. Tapi sok datang kana kacindekan yen CEO hiji anu ngancik hiji sistem operasi kalawan manajemén grafik dina téhnologi on mana desain tur ngoperasikeun geo-rékayasa sahiji pausahaan pangdeukeutna kana infrastruktur Top 500, kudu boga gagasan hadé badag nyandak tindakan pikeun mundur kantong jeung ngarasakeun usaha maranéhanana.

Conto urang geus ningali kalawan SIEMENS, kalawan nu gawe kolaborasi téh dibawa pikeun sababaraha taun. Biasa aya pikeun dijual dina hiji kaayaan rada luar biasa; Bentley ngan bakal maranéhanana pausahaan anu daék ngaganti parabot maranéhanana pikeun software anu geus miboga cukup waktu jeung kahayang pikeun némbongkeun éta ngan naon butuh. Urang ayeuna ngarti yén loba Bentley jeung acquisitions dina taun panganyarna nya éta bagian tina persiapan naon anu kudu SEIMENS.

Hubungan win-win pisan metot. SIEMENS duit investasi di ngembangkeun software jeung perawatan, bakal invested dina nyoko parabot Bentley Systems, sarua anu bakal ngahasilkeun kauntungan dina hiji résiko modél biasa. Samentara Bentley Systems geus nyieun customer saha 232 kali leuwih badag (dina revenues taunan), kalawan partisipasi dina séktor béda ti Geo-rékayasa.

Simkuring teu nyangka kirang; geuwat bisnis dumasar kana investasi konstan dina téhnologi ngajadikeun SIEMENS Bentley Systems teu kitu ku tingkat visi fokus kana Internet tina Hirup (IoT) jeung tantangan tingkat BIM 3. Eta pasti model disruptive; hiji pausahaan nu lahir di 1984, 150 kali kalayan karyawan pangsaeutikna, nyaéta bisa ngalakukeun ku kimia nu geus eksis saprak 1,847 200 kalayan operasi di nagara di industri, énergi, séktor kaséhatan, infrastruktur jeung kota. Manufactures tur ngoperasikeun jasa, nu sejenna tumuwuh dina parabot eta perlu.

Neruskeun model kieu, urang bakal nempo dina sababaraha taun perséntase leuwih handap 50% tina Bentley Systems disebarkeun di sahenteuna ieu kategori utama: modeling, anu geus urang katempo ayana Trimble na Topcon, Microsoft pikeun data infrastruktur jeung Azure na SIEMENS keur operasi téhnologi ieu dina alat nu ngahontal rumahtangga jeung industri.

Pamustunganana, strategi Bentley urang eureun keur dikawasa ku sagolongan baraya, hiji parusahaan bisa ditempo dina jalan geus dinyatakeun staf eksekutif na. rencana nya tetep dina muatan bari panjang, bari partisipasi biasa dikirimkeun ka pausahaan nu sabenerna babagi kalawan kapentingan saluareun ékonomi.


Dina Internet ngeunaan hal, ieu teu hijina strategi. Di sisi sejen, buta nu disusun sabudeureun sagi genep, nu ieu laun acquiring parabot kaasup sakabeh siklus AECO. Modél Bentley mah béda, kalawan sababaraha pinset sabab najan SIEMENS boga kolaborasi Industri éksténsif nya ayeuna di manajemén infrastruktur di séktor listrik; nanaon nyegah engké buka séktor séjén. Kudu ningali réaksi sagi genep latecomer kana manajemen karéta, kalawan strategi Bentley pikeun transformasi sistem UK lajeng acquire sakabeh parusahaan nu ngoperasikeun paling sistem rail di Éropa.

Ogé tetep ditempo kumaha kajadian kalawan AutoDesk, anu dibangkitkeun mamang nu pengunduran diri ti CEO sarta lolobana executives luhur na bulan panungtungan. Bari AutoDesk mangrupa bagian ti imperium sejen, keur hiji parusahaan publik ngahasilkeun sagala aksi nu jeopardizes involvement maranéhanana bisa mawa ka handap lampah maranéhanana; mitra kituna strategis anu nyieun nepi ka ékosistem visi IoT.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.