Bentley Peta hoyong migrasi ka V8i

Bentley geus dibuka kampanye kuat nyieun Geographics pamaké Microstation jadi diliwatan mun V8i, keur eta geus maturan harga husus jeung komunikasi intensif sahiji kauntungan nu batur bisa manggihan di Bentley Peta dibandingkeun pesaing na.

EmailHeader_700x100

1. Integrasi CAD na GIS
2. Abah kakawasaan Oracle geospatial
3. Jalan kalawan boh Oracle Ruang atawa server GIS
4. Ngaronjatkeun interoperability of GIS na
5. Hébat configurability na kustomisasi
6. Mapping mulus
7. Alus fungsionalitas GIS
8. Nyieun na percetakan peta kalayan betah
9. Hiji produk dipikawanoh di pasaran; katampa lega
10. promosi sadia kalawan poéna utama.

pamaké

bentley_map_v8i_thumbnail Bentley ieu rolling kaluar ka sadaya pamaké anu bahagia sareng versi maranéhanana pre-XM (V8.9) jeung teu ngarasa perlu nyieun hiji investasi atawa sahenteuna watesan aranjeunna pérak.

  • GeoGraphics MicroStation
  • MicroStation GeoGraphics J
  • MicroStation GeoGraphics 5.7 ... uuuuy !!!! ieu kedah janten SE
  • MicroStation GeoGraphics V8
  • MicroStation GeoGraphics V8.1, abdi nebak eta oge 8.5

harga

special_offers Sajauh aranjeunna geus ditawarkeun% diskon 40 dina meuli lisensi keur 30 2009 Juli. Lumayan tapi maranéhanana kudu nyieun pakasaban kuat dina komunikasi jeung nyadiakeun bantuan luncat; ayeuna geus ngumumkeun hiji e-seminar (1 jam) antara April jeung Méi ngarah ka pamaké Hispanik Geographics ningali kaunggulan tina Bentley Peta. Urang ogé geus katempo paningkatan dina kampanye iklan via Adsense, komo di seminaries dina basa Inggris (nu leuwih canggih ti Hispanics) anu maturan pikeun ngirim hiji Pad mouse ka pamaké nu ngadaptar di seminar.

Lian ti harga lisensi, consultancy ongkos keur migrasi data, adaptasi ngembangkeun, recompile aplikasi ... ayeuna teh nyusahkeun.

asa-asa

free_eseminar Teu sagalana aya dina meuli lisénsi a, katingalina anjeun kudu mésér layanan MILIH atawa sahenteuna jadi nyebutkeun pengumuman nu. Sarta nyaéta yén implikasi mun migrasi proyék hiji basajan dina watesan kaunggulan hébat ti integrasi platform anyar kalawan WMS, topology na interface seguram

Tapi sakumaha ceuk kuring tadi, kasulitan Ieu dina data tinimbang mslinks basajan via OLEDB kedah ayeuna dimekarkeun tur study aplikasi XML kedah compile ... tambah integrasi jeung ProjectWise nu bisa jadi, Geoweb pamedal, Oracle Ruang atanapi cartridge ArcGIS Server Ruang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.