Connection Acara Bentley

Bentley Systems badag produk geus jadi jauh, MicroStation, ProjectWise na AssetWise ti ieu kabeh tawaran maranéhna pikeun wewengkon béda ti Geo-Téknik expands. Salaku I stepped maju sataun katukang, Bentley geus kaasup hiji alungan kaopat dina naon disebutna Connnect.

Antara bulan Méi jeung November 2015, anjeun bakal nyokot kaluar kajadian badag nyambungkeun professional industri geo-rékayasa nu Bentley Systems boga solusi. Acara lasts dua poé sarta baris lumangsung di 30 dayeuh, nu leuwih ti 200 60 make kasus na presentasi keynote handapeun paradigma anyar Bentley bakal dibere: Sambungkeun édisi.

Bentley Connect

Kaping sahiji acara nyaéta kieu:

Philadelphia 18-19 Méi Chicago 19-20 Méi Oslo 19-20 Méi Amsterdam 20-21 Méi Toronto 21-22 Méi Atlanta 2-3 June Paris 2-3 June Singapura 3-4 June

Los Angeles 4-5 June Purwakarta 9-10 June Milano 9-10 June Iraha 10-11 June Houston Rescheduled Madrid 16-17 June Mexico City 23-24 June Manchester 29-30 June

1-2 Wiesbaden Juli Seoul 14-15 Juli Tokyo 16-17 Juli Beijing 6-7 Agustus Johannesburg 18-19 Agustus Brisbane 19-20 Agustus Sao Paulo 25-26 Agustus Sukabumi 26-27 Agustus

Calgary 2-3 September Warsawa 29-30 September Helsinki 6-7 Oktober Zhengzhou 15-16 Oktober 23-24 Nopémber Dubai Moscow Tanggal pending.

Salaku bisa ningali, Bentley metot parahu kaluar semester ieu, dina pilarian of a pisibilitas strategis nu Microsoft teh sponsor utama. Euweuh nu kami geus moal imagined sateuacan, sarta pasti masihan lampu anyar dina acara badag di London engké taun ieu. Hal ieu kacida jelas yén acara ieu bakal resmina presenting bentuk software saperti layanan nu radikal ngarobah lisénsi jalan geus produk Bentley tur kiwari bisa adaptasi jeung tren global.

Dina kasus nagara tina konteks Amérika Latin, bakal aya acara di Madrid, Mexico sarta Sao Paulo, dina kaping dituduhkeun luhur.

Ngadaptar penting pisan lamun eta diperkirakeun jadi sadar jalur on nu téknologi anu pos di lifecycle infrastruktur. Salaku conto, kuring ninggalkeun agenda Mexico bakal 23 na 24 Juni poé.

Bentley nyambung

Bubuka pikeun nyambungkeun Edition

Alfredo Castrejon, Wawakil Présidén, Amérika Latin, Bentley Systems

Sambungkeun Edition: paradigma anyar dina palaksanaan proyék

Manggihan cara transformasi nu dijalankeunnana proyék-proyék maranéhanana. Euweuh urusan naon peran anjeun dina desain proyék atawa konstruksi sarta henteu paduli ukuran tina proyék anjeun, diajar kumaha ningkatkeun produktifitas individu maranéhanana sarta simplify kolaborasi sakuliah proyék jeung pikeun sakabéh pamilon. Pikeun ngaronjatkeun palaksanaan proyék baris ngaronjatkeun pangabisa maranéhna pikeun nganterkeun pangalusna wangunan, sasak, jalan, pembangkit listrik, jaringan layanan, Pertambangan sarta proyek infrastruktur sejenna di luhur timely, dina anggaran tur kalawan resiko kirang.

Sambungkeun Edition infrastruktur software mangrupakeun generasi saterusna Bentley, anu bakal nyieun paradigma anyar dina palaksanaan proyék.

Diajar ngeunaan inovasi nyambung Edition pikeun MicroStation, ProjectWise, sarta Navigator. Manggihan sabaraha inovasi ieu ngamangpaatkeun tina katalis téhnologis panganyarna, kayaning jasa awan, tactile, mobile, jsb

Phil Christensen, Wapres, laut jeung industri lepas pantai, Bentley Systems

manajemén siklus kahirupan infrastruktur umum

ngembangkeun éta ngabalukarkeun kanaékan paménta sumberdaya tur kiwari pangakuan gede tina nilai sistem manajemen asset nu ditempo, pikeun ngatur proses kompléks diperlukeun pikeun beroperasi kombinasi variatif aset infrastruktur. manajemén sistem asset tawaran rojongan ieu infrastruktur urban di jalan, karéta, sistem tram, sistem solokan jeung tutuwuhan treatment, jaringan jeung tutuwuhan perlakuan cai jeung kokotor jaringan, listrik sarta gas, jaringan komunikasi , bandara, taman, wangunan publik sarta manajemén darat, diantara batur. Diajar kumaha solusi Bentley tiasa nyumbang kana manajemén jeung perawatan infrastruktur sarta jasa urban ka departemén karya umum, layanan umum diadministrasi ku kotamadya sarta organisasi di tingkat lokal, régional jeung nasional sakuliah siklus nu hirup tina aset.

Alfredo Contreras, Diréktur Eksekutif ti Produk, Bentley Systems

BIM pikeun kota: Ti modeling kana realitas

Alatan alam kompléks proyék pamaréntah jeung sarat kolaborasi pamilon dina sakabéh disiplin sarta proyek, loba kota nu nganut prosés BIM jadi kota deui sustainable.

Bentley ieu disimpen uniquely nyadiakeun solusi BIM real-diaktipkeun, ranging ti visualisasi 3D mun modeling jeung desain keur analisa pilihan pikeun ngaronjatkeun kinerja sarta palaksanaan ningkat proyék na merging aspék fisik sarta virtual ménta model lengkep jeung immersive sapanjang lifecycle data aktip.

Fernando Lazcano, Aplikasi Insinyur, Bentley Systems

Féderasi GIS kalawan kakawasaan Bentley Peta

Kotamadya, instansi pamaréntah, Utiliti, agénsi transportasi, cadastre jeung pausahaan pemetaan ngandelkeun produk pikeun layanan surveying GIS, Imaging, pemetaan, analisis, pemetaan sarta rutinitas geospatial lianna. Gawé babarengan sarta kolaborasi antara departemén kota sareng sumber data tunggal tiasa janten tantangan nyata. Kanyataan ngeunaan maké GIS Féderasi nu nyadiakeun sumber tunggal bebeneran ningkatkeun implementasi proyék jeung konsistensi inpormasi. jenis ieu sistem mantuan mengobati ékspansi gancang infrastruktur salaku pakotaan jeung modernisasikeun sistem informasi cadastral pikeun mastikeun yén departemén béda miboga aksés ka pemetaan akurat tur data cadastral. Bentley nawarkeun kamampuhan GIS-kelas munggaran ku rentang produk geospatial
dirancang papanggih tantangan ieu.

Alfredo Contreras, Diréktur Eksekutif ti Produk, Bentley Systems

ngadaptar dieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.