Bentley Microstation hadir Athena V8i

Athena Bentley

Ieu diperkirakeun, abdi miharep, anjeunna ngaharepkeun loba jalma, nu sacara formal dibere 8i Vérsi katelah Bentley Athena, dimana eta dianggap yén Bentley geus investasi ekspektasi ti gagal jeung versi Mozart ngumumkeun saprak peluncuran V8 di 2004 usaha-Na.

Ieu bakal kajadian dina dua acara dina dinten anu sami: hiji poé di Philadelphia pikeun hiji soré sarta konferensi pers Hirup Rapat via rentang brodcast global nepi ka 90 menit.

naon:

Kabéh disumputkeun tukangeun hiji banner hideung, kawas naon némbongkeun kuring Keith dina versi "Tingali dina kuring sarta ulah noél kuring", nu éta Toronto di 3D dina waktos anu "seru" tapi mémori laptop runtuh jadi misteri hiji lamun anjeunna ngalaman dibéré leuwih ti 50 viagra mg ... hehe

nalika:

Kemis Nopémber 6, 2008 mun 9: 30 Eastern Time AS. Sedengkeun acara Philadelphia bakal 1: 30 6 ka: 15 WIB.

saha:

Konci Bentley bakal boga imah

Athena Bentley

Dina panempoan abdi, petikan V8 mun Athena sahenteuna bakal nunjuk ka aspék ieu:

3D ... Ieu ngandung harti yén sanajan ngabogaan kualitas luhur pikeun alih jeung speed ... 9c terpadu DirectX na Buka GL, oge gampang jadi terpadu leuwih mibanda Google Earth na Sketchup!, Jasa OGC ... Hurray!, Nyambung ka WFS dilayanan ti Manifold atawa ArcServer.

XML ... Smoked nerapkeun XFM (extendible modeling Format) jadi jauh ditempo dina Bentley Peta, hartosna konektipitas hadé ka basis data sarta integrasi jeung Project Wise cara kirang caveman. Dina widang geospatial, ningkat hasil kaluaran Geo Web pamedal nu najan kiwari maca file bentuk, dwg ... masih bit bangor IDPR na

DWG ... Athena kedah maca jeung nulis ngeunaan dwg, nu geus teu V8 tapi tanpa tempo hiji format asing.

Pikeun ngadaptar pikeun konferensi online didieu nyaeta link:

https://www.livemeeting.com/cc/bentley/join?id=PW4H8H&role=attend

Éta ogé geus disadiakeun di angka freephone internasional pikeun konferensi, kaasup nu di Spanyol mucunghul: 900987034, Mexico: 0-018664037413, Argentina: 08006661537.

Kuring ngabejaan aranjeunna aya minggu hareup, tapi sékrési ieu pompous, pasti urang bakal ningali hasil beton di konferensi taunan dina Méi taun hareup ... jeung lamun asuransi anu keur maca diturutan pos ieu ... kami oge ningali aya.

gambaranTungtungna aranjeunna geus diatur nami V8i, reminding kami V7j tapi kami geus katempo sababaraha pendapat.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.