Bentley Cadasatre: Bedana jeung Bentley Peta sarta Power Peta

Ti Microstation Geographics di 2004 eta diawalan proyek katelah XFM, éta dina DGN V8 sami kaasup format XML kamampuhan. Saatos 8.9 Vérsi katelah Bentley XM discontinues Peta Bentley Geographics sarta ngajalankeun smoked béda dina watesan manajemen data, albeit kalayan sami operasi logika.

Éta kiwari indisputable migrasiKeur kitu kuring sangkan bédana antara tilu program sadia dina jalur, emphasizing dina hal ieu cadastreAlternatif metot pikeun penanganan parsél.

Bentley Peta: Ieu versi pinuh, anu waragad kirang ti $ 1,500 kalawan sarat ngagunakeun "salaku sapertos" merlukeun lisénsi Microstation (leuwih $ 4,000). Éta idéal pikeun maranéhanana kalawan lisénsi Microstation tur sagala aranjeunna ngalakonan ieu ngalaksanakeun wewengkon geospatial atanapi anu kaluar tina hiji proyek jeung Geographics skéma.cadastre Bentley

Teu kaperluan pos ieu ningali naon ngajadikeun Bentley Peta nu diantara hal séjén bisa ngahasilkeun PDF 3D komo ngarojong printer 3D, urang gé ningali dinten sejen; Di dieu anjeun bisa nempo leuwih ti Bentley Peta

Bentley Cadastre: cadastre BentleyIeu mangrupa adaptasi Bentley Peta, kalayan fitur keur parcelario pamakéan sorangan, sababaraha dicokot tina Survey Geopak sarta rutinitas anyar dilaksanakeun saprak XM topology. Leuwih atawa kurang (iwal langkung) Pakakas anu ESRI nawarkeun di extension analis Survey (Editor Survey, Cadastral Editor) jeung Cadastral lawon. Éta waragad kirang ti $ 2,000 tapi kawas Bentley Peta, anjeun perlu Microstation lisénsi.

Diantara Kabiasaan anjeun boga, sarta ulah datangna kalawan Bentley Peta aranjeunna:

COGO ngedit data Lahirna
inohong -Close
-Cogo Digitizer
-Insert garis judul
kurva -Insert
garis -Insert kalawan deflection
Nontangent arc -Insert
tangent -Insert
-load titik
-load ku topologies
polygon -Divisor
-delta XY
-direction sarta jarak
-place on wates
-put on hucu
-creating topology ti linework
topology -Create ti titik
-creating topology ti polygons unassociated
-Export mun linework
dimensioning manajemén celling
adjustment -linear
Mapping -Radial
Mapping -Rectangular
-Staking fom File
-Staking Input
labél -Auto tina naskah
-Division plot ti aréa diartikeun
A division tina plot di wewengkon sarua
plot -Agrupación
interoperability Nu teu kaasup Bentley Peta
-Import of XML Land
-Export ka darat XML
Pikeun atra kumaha eta bakal hartosna ngadalikeun alesan topological teu dilebetkeun kana koordinat puseurna:
Lungsi -Fence
Sadaya-Lungsi (sakumaha pager)
setelan-Lungsi
Ngayakeun di Utiliti Lungsi bébas

Di dieu anjeun bisa nempo leuwih ti Bentley Cadastre

Bentley Power Peta: Ieu mangrupakeun jenis versi ekonomis, sabab bakal AutoCAD lite, curiously ngalir ampir sagalana nu ngajadikeun Bentley Peta, waragad kirang ti $ 1,500 na teu kedah lisénsi hiji sabab brings Microstation kaasup. BentleyPowerMap_Highlights Ieu idéal pikeun jalma anu teu mibanda lisensi Microstation na ngadamel beuli pikeun kahiji kalina atanapi dina jumlah leutik, fungsi sarupa Power sipil.

Ngawengku sagalana Bentley Peta brings nepi ka warpeos locos nu teu mawa Cadasatre, sarta kawas Bentley Peta, brings nanaon ti keajaiban Cadastre nyadiakeun.

Na kalemahan dibandingkeun Bentley Peta aya dina bentuk lisensi operasi:

'Anjeun teu bisa ngajalankeun aplikasi sejen anjeun bakal lamun anjeun ngajalankeun sareng Microstation lisénsi normal, abdi hartosna Téknik Pakakas Lunak salaku Geopak, Inroads, desain struktural (Staad / RAM), desain hidrosanitario, arsitektur, pepelakan jsb

nyebut -also nu teu tiasa ngajalankeun hiji aplikasi pihak-katilu, sanajan kuring teu ngarti watesan ieu lamun diwangun dina API Kabiasaan MicroStation atawa sababaraha kakuatan discharged ti sawarga katilu, éta nu éta rasul teh.

Lajeng dina manajemen 3D, najan hancana kaasup kamampuan 3 dimensi, mangka dianggap nu teu tiasa ngadamel animasi.

Di dieu anjeun bisa nempo leuwih Power Peta.

kacindekan:

  • Pikeun munisipalitas a: PowerMap Idéal alesan harga.
  • Pikeun proyék Nasional Cadastre, Bentley Cadastre.
  • Pikeun proyek ageung anu bakal moal saukur parcelario GIS, Bentley Peta.
  • Para nerapkeun eta: Éta nelepon kuring XD

Ti 2011, Bentley Peta V8i Hal ieu kaasup Bentley Cadastre na skéma parobahan Peta Power.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.