Bentley Systems appoints Dr. Nabil Abou-Rahme salaku Diréktur Panalungtikan

Academies Digital sateuacanna Bentley Institute anu komitmen keur ngarojong proyék démo nu demonstrate mangpaat kembar infrastruktur digital.

London, Inggris - The Future infrasturktur Symposium - April 10 2019 - Bentley Systems, Incorporated, anu panyadia global ngarah tina solusi komprehensif maju rarancang software, konstruksi jeung infrastruktur operasi, kiwari ngumumkeun yén Dr. Nabil Abou-Rahme geus ngagabung Bentley salaku lulugu Officer panalungtikan pikeun Digital kamajuan Academies of Bentley Institute. Bakal dianggo ti kantor di London Bentley na Bentley bakal ngakibatkeun usaha dina ieu panalungtikan ngeunaan kamajuan digital, gawé bareng pamaréntah, universitas jeung industri visionaries ngamajukeun solusi inovatif maju infrastruktur. peran anyar na diwakilan dinten ka peneliti séjén anu ngahadiran Kahareup infrasturktur Symposium nu patepung di London Bentley urang Digital kamajuan Akademi.

Dr Abou-Rahme ngagabung sareng Bentley ti firma konsultasi global Mott MacDonald, dimana anjeunna aktip milu dina transformasi digital, anu nembé janten kepala prasarana intelektual sareng pamimpin prakték global pikeun ilmiah data, sareng sateuacan éta, Diréktur kaangkat angkutan calakan. Karirna dimimitian ku panawaran panalungtikan dina optimasi jaringan sareng pangendali di Laboratorium Panalungtikan transportasi, dimana anjeunna neraskeun ngatur tim risét sareng ngarengsekeun doktor. Perincian teknis ngeunaan fungsi konsultasi na kalebet spésifikasi pikeun Diréktur ITS EU, palaksanaan sistem pembayaran hubungan anu dipimpin ku bank dina angkutan umum di Afrika Kidul sareng pangwangunan rézim operasi pikeun 'jalan tol pinter' dina Karajaan Raya

CEO Bentley Systems, Greg Bentley ngadawuh: "Kami resep yén Dr. Abou-Rahme ngiringan kami pikeun ngadamel peran salaku diréktur panalungtikan. Anyar-anyar ieu, urang ngajalankeun kamajuan rékayasa infrastruktur ngalangkungan kembar digital, ku cara konvergénsi téknologi pikeun waktos nyumponan syarat pentingna pikeun kontéks digital, komponén digital sareng kronologi digital. Akibatna, hiji prioritas anu cocog pikeun Akademi Digital Advance Bentley Institute nyaéta pikeun gawé bareng organisasi panalungtikan anu otorisasi pikeun ngajalajah sareng mendakan hasil anu ningkat, anu parantos tiasa diperyogikeun ku kembar infrastruktur digital. "Ku ayana kombinasi unik tina pangalaman rékayasa infrastruktur sareng pangalaman penelitian, sareng semangat nular pikeun" bade digital, "Nabil nawiskeun pas sampurna pikeun mingpin usaha kolaborasi ieu."

Abou-Rahme nyarios: "Bentley ngagaduhan komitmen anu jelas pikeun ngagancangkeun téknologi digital, kalebet kamajuan BIM ngalangkungan kembar digital. Bagian konci panalungtikan kamajuan digital mangrupikeun portopolio proyék démo, prototipe kolaborasi anu ngamungkinkeun urang ngajelajah seni anu jéntré, nalika ngalamar pangalaman akademik, téknis sareng industri anu pangsaéna dina tim éta. Komitmen urang ogé ngalegaan ngadukung lembaga akademik ku cara disponsoran sareng ngajantenkeun téknologi salaku alat pangajaran sareng pamekaran. Pendekatan kabuka sareng kolaborasi Bentley pikeun inovasi saé diadegkeun, sareng kuring bungah ngiringan portopolio ieu kana fase aplikasi salajengna.

Abou-Rahme, Chartered insinyur, nyepeng hiji PhD di statistik Bayes Southampton Universitas, gelar Master of Science ti Universitas College London, gelar jajaka di rékayasa sipil ti Kaisar College London tur sertipikat ti manajemén umum Roffey Park.

Dina dinten Obrolan na di infrasturktur Symposium Future pasamoan dua poé para ahli ti industri, peneliti universitas sarta pamingpin pamadegan keur ngabahas masa depan infrastruktur, Abou-Rahme Dr disebut sababaraha proyék panalungtikan disponsoran ku Institute Bentley sakuliah dunya, kaasup proyék démo di Universitas College London, Universitas Cambridge sarta Kaisar College tur stakeholder wanti mun kolaborasi di proyek démo hareup ngahubungan Anjeun Bentley.Institute@bentley.com.

##

Ngeunaan sateuacanna Digital Academies of Bentley Institute

Hiji prakarsa Bentley Systems, Digital kamajuan Academies Bentley Institute nawarkeun hiji unik tur inovatif nétral keur kabuka ngabahas tantangan tur sukses di lingkungan diwangun, sarta pikeun ngagancangkeun sarta ngaoptimalkeun strategi digital (BIM). Digital kamajuan Academies ieu pakait sareng industri meta salaku katalis pikeun ukar pangaweruh, maké prosés-centric ngarojong palaksanaan target dumasar kana hasil dina kreasi sarta operasi pendekatan digital sarta aset fisik.

Ngeunaan Bentley Systems

Bentley Systems teh panyadia anjog tina software pikeun insinyur, arsiték, professional geospatial, konstruktor, sareng operator boga mendesain panyadia, konstruksi jeung infrastruktur operasi global.

Bentley Systems employs leuwih ti 3,500 kolega, dibangkitkeun revenues taunan $ 700 juta di nagara 170 sarta geus invested leuwih ti $ 1,000 juta dina panalungtikan, ngembangkeun jeung acquisitions saprak 2012. Kusabab lahirna dina 1984, pausahaan ieu masih mayoritas milik lima pendiri na, anu sadulur Bentley. Bentley transaksi biasa uleman di pasar pribadi pikeun NASDAQ; Mitra strategis Siemens AG geus akumulasi minat minoritas tanpa hak voting. www.bentley.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.