Football, sakumaha hal éta di Karibia

Diomongkeun di awéwé sarta betrayals, minggu tukang teh karek beres mamang anu lulus kana tahap saterusna qualifying ka dunya di Sumatera, Amérika Tengah sarta Karibia.

kajadian

gambaran Grup of Kosta Rika, ieu na Él Salvador narima lulus ampir sakumaha amal sakumaha ngan kungsi gugatan ngalawan dua tim ti Karibia nu saeutik cosquilla spent aranjeunna, kana extent anu mangrupa presenter tivi anu acuk calzonetas ditempatkeun disebutkeun yén ieu grup tina tawa.

gambaran Bari di group AS, maranéhna indit babarengan jeung Trinidad jeung Tobago anu bieu tadi perangna ku Guatemala pitifully dina tungtungna gagal mun sneak tukangeun hiji prosés stabil nu kaasup diantara hal séjén Kirim bangsat peringkat pelatih diimpor di Honduras.

gambaran Nu sorangan éta tricky éta di grup, Mexico, Jamaica lajeng Drew kakuatan ti bowels of coconuts na di kaulinan panganyarna mimiti naek ngancam Honduras jeung Mexico anu dipingpin prosés.

gambaranDina tungtungna nu Maha Suci éta Honduras anu junun ngelehkeun Mexico di cocok panungtungan, keur grup kahiji na sanajan Tri ogé mana ka rasa goréng buleud hareup ampir jadi goréng saperti keur ditinggalkeun kaluar ... Pilihan bangga teuing tinggi mun boga teknisi 4 juta maén aranjeunna lulucon saeutik ieu.

Sababaraha Mexicans meledek kamulyaan Honduras mentioning nu keur ieu éta kawas unggul hiji Piala Dunya sanggeus lalajo video nu nu kiper pihak nu requesting tungtungna ... ESPN disebutkeun yén Mexico oge menyakiti anjeunna kawas hubira leungit dunya.

datang

Pikeun ayeuna mah tim nyaéta:

  1. Méksiko
  2. AS
  3. Honduras
  4. Kosta Rika
  5. El Salvador
  6. Trinidad jeung Tobago

Éta kudu meuntas hex anu bakal tetep sibuk sagala taun hareup, luhureun tilu cocog keur dunya bari kaopat bakal buka antrian-off nepi ka Amérika Kidul. Kuring ninggalkeun didieu daftar 6 munggaran sapuluh poé bisa dicoo.

gambaran

ramalan

-Mexico nyaeta Mexico

-US ... hésé ngajalankeun kaluar, tapi krisis ékonomi bakal blamed malah ku gol anjeunna teu ngarasa cramped.

-The tempat katilu dina tim Amérika Tengah bakal tarung, jigana Honduras jeung Kosta Rika ... iwal Trinitecos nyieun sejen tina elmu sihir-Na.

Ku kituna lamun Kosta Rika tetep katilu, salah sahiji séjén tilu Fajara rék kidul dimana loba kemungkinan congcot anu teu disangka alatan ti kejutan tina Paraguay, kudu ditinggalkeun kaluar tradisi tim.

Taya jalan pikeun socar ... oh, sarta sakumaha ceuk Kami panungtungan waktu, mawa masalah lantaran éta bagian tina hiburan nu entertains kami. Jeung caveat yen diskusi ngeunaan soccer ... bakal ninggalkeun mun Yahoo Jawaban.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.