BAB 8: téks

Invariably, sadaya gambar arsitéktur, rékayasa atanapi mékanis kedah diasupkeun téks. Upami anjeun mangrupikeun rencana kota, tiasa jalan ditambahkeun jalan-jalan. Gambar gambar mékanik biasana gaduh catetan kanggo bengkel sareng bakal aya batur anu, sahenteuna, ngandung ngaran gambar éta.

Dina Autocad, urang ngagaduhan dua jenis objék béda téks: téks dina garis sareng téks kanggo seueur garis. Hiji mimiti tiasa di mana wae parantosan, tapi bakal salawasna téks dina hiji garis. Anu kadua, kumaha oge, tiasa langkung ti hiji ayat sareng wates tiasa disebarkeun téksna tiasa disetel. Kahareupna atribut téks, sapertos jenis hurup, ukuran sareng ciri anu sanésna mah dikontrol ku "Styles Text". Hayu urang ningali sadaya ciri ieu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.