surelek warning palsu ka egeomates ngaran

Dimimitian kiwari, September 23 nampi laporan pembaca via Facebook atanapi seratan mail langsung geus narima atas nama batur anu nyerat tina situs egeomates.

spamKu kituna kuring butuh rohangan ngingetkeun gera.

Ieu pesen Palasik of scam Afrika nu ngirimkeun pesen handap:

Hello dear.
Ngaran abdi Nancy.
Kami gadis miara basajan.
Kami daék nepungan batur sagala sabudeureun dunya mun tukeur pamadegan tur leuwih jéntré ngeunaan tiap budaya jeung bentuk kahirupan lianna.
Kuring nulis ti loka
geofumadas.com jeung mutuskeun ninggalkeun maneh dipilampah ieu ningali lamun kami bisa jadi babaturan na meureun leuwih engké.
Mangga ngahampura kasalahan sabab teu nyaho loba ngeunaan tempat jeung Abdi ngagunakeun penerjemah a sabab bahasa sabenerna mangrupa Inggris m.
Kuring bakal senang lamun nulis deui supaya urang bisa terang silih hadé.
Hoping ngadangu ti anjeun.
Nancy.

Biasana mibanda variasi slight jeung e anu dipaké

nancybrown401@yahoo.com

nancybrawn4011@yahoo.com.sg

eve.just4u2nv2@yahoo.com

Suratna ieu dipirig ku poto ngalamun. Ieu kungsi geus dipikawanoh salaku dipedar budak www.soloparamusicos.com.arDijelaskeun évolusi nu nyokot pos kadua, anu antukna ends nepi nanyakeun data sapertos pikeun mindahkeun bank, anu Ku teu sangka taya sahijieun ragrag tapi janten bangor di spam teh.

Malah sababaraha situs geus dipercaya jeung diwanohkeun dina jero eusi.

Éta ironis nu suratna téh tarjamah pisan goréng kana Spanyol, di mana anjeunna nyebutkeun jadi tulisan ti loka, sarta apologizes for urang teu nyaho teuing nu sarua. Ieu hal saeutik ngadamel maca naon baé ngarti yén ieu téh spam basajan, hanjakalna hese ngadalikeun situasi ieu, saprak unggal dinten spammer nu manggihan cara pikeun dieunakeun ngaliwatan jaringan sosial, béréndélan langganan atanapi situs lalulintas. Ku kituna punten ka salamet nyaho aranjeunna aya.

eta kajadian

Heula, hatur ka kahadean pembaca pisan luhur dikirim kuring hiji email jeung nu kuring geus bisa unveil pikeun bari isuk-isuk, pilari vulnerabilities di WordPress, anu citakan anyar, nu egeomates daptar langganan atanapi akun jaringan sosial. Ieu menarik, ngimpi geus Isro bari, maca naon batur geus kajadian ka aranjeunna sarta geus tungtungna gotten administrator pesen hosting mastikeun yén sagalana éta dina urutan, jeung salah mangrupakeun spammer umum yén sneaks anu weruh kumaha di apdet WordPress anyar pilari vulnerabilities dina cadangan disimpen.

Lajeng bilas subjek, abdi rested pikeun bari tanpa kuring hiji ngarareunah dilawan. Urang ogé geus nyokot léngkah keur mencegah vulnerabilities wae jeung mertahankeun komitmen urang pikeun urang Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Henteu ngajawab mail

Éta nu wisest, sarta kalawan cara anu pangalusna teu ngudag zat.

Upami Anjeun gaduh Gmail, pesen anu sarua hadir kalawan lulugu dina nyebutkeun beureum nu mail bisa geus dikirim ku wadah non-akun, sarta mindeng malah teu ningali sabab mana langsung ka spam.

Tungtungna, pikaresepeun ka kematangan nu maos, nu nyaho ngarti yén kali ieu. Lamun nyaho ngeunaan hiji évolusi anyar dina taktik sapertos, urang bageur nawaran reureuh di ngalaporkeun aranjeunna.

Salam na heuheu.

redaktur (di) geofumadas.com

2 balesan pikeun "surelek warning palsu pikeun ngaranan egeomates"

  1. Kuring ngan sumping ka kuring hiji princupio yakin eta tapi dimimitian nalungtik tur I tingali also'll turutan stream teh ningali naon ruses dipaké pikeun tur hatur nuhun pikeun ngalakonan ieu.

  2. Pikeun kuring murag kuring salah, kuring baris nuturkeun arus asalna tur tingal mana nu ends wiles nanyakeun duit.

    Salam!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.