Awards geus ngumumkeun Global Geospatial Kapamingpinan 2019, bisa dikirimkeun dina GWF

March 26 2019: Geospatial Média jeung Komunikasi Anjeunna geus ngumumkeun winners tina Geospatial Dunya Kapamingpinan Award 2019, Mana Tujuan ka congratulate pamingpin industri geospatial anu diwanohkeun inovasi di wewengkon maranéhanana operasi sarta nyata dipangaruhan pasar aya. Nominees anu dipilih ku hiji juri eminent chaired ku Nagreg témbal, Interregional Panaséhat PBB dina Ngokolakeun Global Émbaran Geospatial.

nu Geospatial Dunya Kapamingpinan Award 2019 nu 2 April bakal dileler salila Gala Buka puasa di Geospatial Forum DunyaDina Taets Seni Jeung Acara Park, Amsterdam - Zaandam, Walanda.


Di dieu kategori pangajén jeung daptar winners:

Hirupna Achievement Award - anjeunna Dr. Khalifa Al Romaithi

Lt Gen (Retd) Dr. Khalifa Al Romaithi parantos ngalaksanakeun panyebaran profési geospatial di Wétan Tengah sareng dianggap salaku «Rama Geospatial Komunitas»Di Uni Émirat Arab sareng daérah éta. Sanggeus janten kapala Pamaréntahan Militer, nya éta kapamimpinan na anu ngagampangkeun pendirian NSDI di UAE; hatur nuhun pikeun inspirasi na pikeun ngadukung inisiatif anu sami di daérah ti 2004. Ningali kanaékan nilai sareng paménta inpormasi géospatial pikeun urus sareng pamekaran, Dr. Khalifa salamet kasadiaan data geospatial ngalangkungan organisasi sipil sapertos Bayanat LLC. Agénsi Spasi Émirat Arab ogé diadegkeun dina arahna, anu masihan dorongan kana infrastruktur sareng kawijakan rohangan di daérah éta. Nalika ngiringan misi na nyiptakeun lembaga, Dr. Khalifa parantos nyayogikeun kapamingpinan salaku Présidén Pusat Pengenal Spasi, organisasi anu tanggung jawab pikeun ngamekarkeun aplikasi ruang pikeun pangwangunan sareng kaamanan.

Geospatial Duta ti Taun ka - Keith Masback

Keith Masback, urut militér AS. UU., Nyaeta otoritas internasional ngarah kana intelegensi geospatial sarta nepi ka ayeuna éta Diréktur Eksekutif Geospatial AKAL Yayasan ti Amérika Serikat. Leuwih taun, USGIF dipingpin ti payun dina misi na ngamajukeun dagang tina geointeligencia ngamekarkeun partnership kuat antara komunitas GEOINT pamaréntah, industri, akademisi, organisasi profésional sarta wargana. Masback geus mangrupa duta sabenerna téhnologi geospatial sakumaha eta digawé pikeun ngalibetkeun generasi saterusna ngaliwatan sagala rupa program sarta fokus kana ngawangun yayasan padet pikeun atikan geospatial di paguron luhur Amérika.

Geospatial Usaha Pamimpin anu Taun ka - Jeff Glueck

Jeff Glueck geus instrumental di transforming Foursquare di kali panganyarna. Dina kapamimpinan Na, Foursquare peeled kaluar gambar na jadi hiji aplikasi pikeun poho pikeun jadi salah sahiji pausahaan ngarah di lokasi kecerdasan, nu ngabantuan merek pikeun maluruh, ngirimkeun surat jeung ngukur pamakéna konsumen sorangan. téhnologi Foursquare nyadiakeun data lokasi pikeun Apple, Uber, Twitter, Microsoft, Samsung sarta pamekar séjén 150,000.

Techruptor tina Taun - Dr. James Crawford

Ahli dina kecerdasan sarta spasi sistem jieunan, Dr. James Crawford dipaké pangalaman lila nya ku gawe di NASA pikeun mingpin yayasan of orbital wawasan dina 2013 nalika commercialization ruang pikeun observasi bumi éta kénéh dina cusp of a era anyar. Anjeunna pelopor dina harnessing kakawasaan kecerdasan jieunan mun nyieun sistem anyar tina informasi spasial ngartos tur characterize Bumi sosial ékonomi observasi dina tujuan skala global, régional jeung hyperlocal.

Geospatial Woman Jawara di Taun - Ingrid Vanden Berghe

Ingrid Vanden Berghe nyaéta pelopor dina ngalaksanakeun GIS di Bélgia. Berghe ogé geus mingpin palaksanaan hukum EU on studi dampak lingkungan. Sapanjang karirna dina sagala rupa Kamampuh, mindeng di sababaraha posisi konci dina widang geospatial pikeun pamaréntah di Bélgia, Ingrid geus ngajengkeun tireless tina téhnologi demi masarakat di nagara sarta wewengkon Flanders.

Sangkan Sarat jeung Kaayaan umum & infrasturktur - Institute Émbaran Ethiopian Geospatial

Industri geospatial Ethiopian geus ngembang jeung kali; ngarah prakarsa ieu Institute of Geospatial Émbaran Étiopia. Salaku hasil reformasi struktural, organisasi dijieun dina Oktober 2018 ku kakuatan jeung tugas conferred duanana Agénsi AKAL Geospatial jeung ka Émbaran Badan Kaamanan Jaringan, pikeun ngarojong agenda tumuwuhna transformasi nagara ku cara méré inpo kualitas geospatial ka pamangku kapentingan kalayan mandat pikeun ngalaksanakeun Sarat jeung Kaayaan informasi Nasional jeung Téhnologi Spasi, institut nu geus dikumpulkeun sarta diprosés data photogrammetric GSD nutupan badag 43% tina massa tina Étiopia sarta dihasilkeun peta topographic, tematik na cadastral skala. Salian visi miboga gawé bareng mitra internasional pikeun ngembangkeun kapasitas teknis maranéhanana, palaksanaan Geoportal bursa sahiji layanan data spasial nasional nu jam 24 sapoé, tujuh poe saminggu sangkan data geografis nagara nu kabuka jeung pilihan bebas.

Geospatial Research Institute di Taun - Royal Melbourne Institut Téknologi

Royal Melbourne Institut Téknologi geus dirojong kamajuan élmu geospatial ku integral tina subjek kana sababaraha curricula. adun unik miboga pandang geo-spasial sarta program matematik, sarta proaktif jeung inovatif mikat puluhan mahasiswa tiap taun, nulungan keur ngahasilkeun professional dilatih pikeun industri. Sajaba ti éta, kapercayaan Institute anu diversity teh cornerstone sahiji kualitas anu exemplary sarta reflected dina panalungtikan sarta kualitas luhur dosen na.

Geospatial ngamimitian ti Taun - IMGeospatial

IMGeospatial tumerapna kecerdasan jieunan sarta data sensing jauh jeung jasa dumasar lokasi-dina cara unik nimba kecerdasan mangpaat pikeun usaha. Saatos sababaraha taun ayana, pausahaan geus digarap sarta disadiakeun solusi agénsi dipikawanoh kayaning Bank Dunya, Badan Spasi Éropa, pangirut Cai jeung Badan Spasi Inggris. Malah salaku ngamimitian bootstrapped tanpa investasi dina VC, IMGeospatial fits loba industri nu nyadiakeun solusi basajan tapi efektif nu ngurangan waragad sarta durasi proyek.

Ngeunaan Geospatial Dunya Forum: The World Geospatial Forum bakal lumangsung ti bulan April 2 4 ka Amsterdam. Acara téh platform kolaborasi jeung interaktif, nu mendemonstrasikan hiji visi koléktif tur dibagikeun masarakat geospatial global. Ieu mangrupa gathering taunan professional geospatial sarta pamingpin ngalambangkeun sakabéh ékosistem geospatial. Ngawengku kawijakan publik, agénsi pemetaan nasional, swasta, organisasi multilateral jeung ngembangkeun, lembaga ilmiah sarta akademik sarta, di luhur sadayana, pamaké tungtung pamaréntah, pausahaan sarta jasa pikeun wargana.

Pikeun kontak inquiries salajengna: Anusuya Datta, Editor Eksekutif, Média jeung Hubungan Public, Geospatial Média jeung Komunikasi Anusuya@geospatialmedia.net Kontak No. - + 91 9999108798

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.