arsip pikeun

AutoCAD-AutoDesk

AutoCAD, 3D Sipil sarta séjén migunakeun produk AutoDesk

jawaban pondok tentang Microstation

Kusabab Google Analytics nyatakeun aya pangguna AutoCAD naroskeun perkawis ieu, ieu aya sababaraha waleran gancang. Sadaya operasi ieu dilakukeun ti Microstation, sanaos aya cara pikeun ngalakukeunana ku tombol atanapi paréntah garis (konci) kami bakal nganggo solusi ménu. 1. Kumaha cara mindahkeun file tina Microstation (dgn) ka AutoCAD (dxf atanapi dwg)? File / simpen ...

Georeferencing hiji gambar sareng AutoCAD

Dina tulisan anu sanés kami nyarioskeun ngeunaan georeferencing peta anu dipindai atanapi gambar Google Earth, kami ningali kumaha ngalaksanakeunana sareng Manifold sareng Microstation, dina tulisan éta anjeun tiasa ningali langkung seueur rinci ngeunaan kumaha kéngingkeun gambar Google Earth, koordinat utm sareng cara motong éta. Ayeuna hayu urang tingali kumaha georeferensi gambar sareng AutoCAD 1. Lebetkeun koordinat Ka ...

Kumaha carana ngarobah AutoCAD blok sél

Penanganan obyék anu dikelompokkeun béda-béda antara Microstation sareng AutoCAD. Dina kasus Microstation, aranjeunna diurus salaku file anu nganggo ekstensi .cel anu disebat sél, kuring kantos nguping yén éta ogé disebat sél. Dina AutoCAD, blokna nyaéta file .dwg anu disebat ku pusat desain; henteu masalah noménklatur, aranjeunna tetep kelompok ...

manual AutoCAD, sae pisan

Upami anjeun milari manual AutoCAD, aya seueur pilihan tapi salah sahiji anu pangsaéna anu kuring mendakan nyaéta anu ieu, sanaos kanggo versi 2007, ieu di handap aya tautan pikeun vérsi 2008, anjeun tiasa ningali berita AutoCAD 2008 di dieu. Buku manual ieu ngagaduhan kaunggulan nyaéta dina basa Spanyol sareng lumayan ...

AutoCAD blok pilari?

Upami kuring terang ngeunaan situs ieu sapuluh taun ka pengker, kuring bakal ngahemat seueur waktos dina ngadamel blok anu sakedik-sakedik parantos ngabentuk koleksi pribadi kuring. Janten anu pangalusna anu kuring tiasa lakukeun nyaéta ngabagi sareng anjeun ngeunaan situs dimana anjeun tiasa mendakan blok pikeun ampir sadaya jinis obyék arsitéktur sareng rékayasa. Tempatna ...