arsip pikeun

AutoCAD-AutoDesk

AutoCAD, 3D Sipil sarta séjén migunakeun produk AutoDesk

Kumaha carana ngarobah AutoCAD blok sél

Manajemén objék dikelompokkeun mah béda antara MicroStation na AutoCAD. Pikeun Microstation, anu diatur sakumaha payil sareng extension .cel disebut sél, abdi uninga eta oge nelepon aranjeunna sél. Mun AutoCAD .dwg blok téh nyaéta payil nu disebut ku puseur design; euweuh masalah tata ngaran éta, kénéh grup ...

manual AutoCAD, sae pisan

Upami Anjeun keur néangan pikeun AutoCAD manual, aya loba pilihan tapi salah sahiji pangalusna Kuring geus kapanggih nya éta, sanajan éta pikeun versi 2007, handap mangrupakeun link kana versi 2008, anjeun tiasa ningali fitur anyar AutoCAD 2008 dieu. manual Ieu boga kaunggulan yén éta téh dina basa Spanyol sarta cukup ...

AutoCAD blok pilari?

Mun sapuluh taun ka pengker Kuring kungsi dipikawanoh ngeunaan tempat ieu, abdi bakal disimpen loba waktu dina nyieun blok anu lalaunan geus ngabentuk kempelan swasta abdi. Jadi anu pangalusna tiasa atuh nya dibagikeun kalawan situs mana maranéhna bisa manggihan blok pikeun ampir sakabéh jinis objék arsitektur jeung rékayasa. Situs ...