WordPress 3.1 warta

Ieu sumping update anyar WordPress. Loba hal geus robah di manajemén eusi platform ieu taun panganyarna, apdet tina versi anyar téh mangrupa tombol basajan. 23-wordpress_logo Pikeun maranéhanana anu sangsara ngalakonan ieu via ftp, di kali dugi kami geus datang ka pikir anu kesederhanaan ngajadikeun anjeun leungit rahmat kode. Tapi tinimbang alat a pamakéan bébas bisa mibanda éta tingkat evolusi.

The novelties aya isu sarta usability éta diperlukeun tur salaku alat tur open source, anu alatan parobahan dipénta ku masarakat.

kontrol Greater naon urang tingali.

Ieu nambahan hiji tombol dilabélan "Screen Options", anu ngamungkinkeun ngaropea kumaha urang hayang anu katingali atanapi disumputkeun. Éta parobahan saukur hébat, gumantung kana naon anu kami anu operasi, eta contextualized na complemented ku betah sered AJAX panels.

Pikeun masalah éta, Kuring némbongkeun aranjeunna panel input, tingali yen abdi tiasa milih nu huma bisa ditingali dina browsing komo sababaraha pos bentang handap. Hébat fungsionalitas ieu, saprak salami urang install plugins, biasana buka nambahkeun spasi nu ngawatesan workspace nu.

Anjeun oge bisa milih sabaraha kolom rék ningali. Ngabayangkeun ngabogaan panel nulis pos anyar tanpa loba halangan.

wordpress 31

wasa langsung ka panel admin

bar sarupa Blogger jeung panel gancang, widget, aksés Éntri anyar ditémbongkeun di luhur, aya hiji formulir pilarian sarta ogé nempokeun apdet panganyarna. Sae pisan, sanajan kuring teu ningali lamun tiasa nyetél pilihan nu wae nyumputkeun atawa ngaropea. Kuring tatarucingan leupas tina resiko keur dibuka ku kasalahan.

wordpress 31

Pikeun pamekar aya kamajuan séjén anu jadi perhatian leuwih ti eusi bisa diropéa plugins maju. Ngomong hal ngerakeun, cuti hadé sakumaha anu eta diumumkeun.

Aya ember bonbon pikeun pamekar ogé, Kaasup anyar kami rojongan pos format Nu matak ngamudahkeun pikeun téma pikeun nyieun Tumblelogs portabel Jeung styling béda pikeun tipena béda tulisan, kamampuhan CMS anyar kawas kaca arsip pikeun jenis eusi custom ka anyar Network Admin, Hiji overhaul sahiji sistem impor sarta ékspor, sarta pangabisa pikeun nedunan canggih taksonomi jeung custom widang queries.

Dina jangka waktu nu alus keur fitur anyar WordPress.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.