Naon Anyar di AutoCAD, ArcGIS jeung Global Mapper

ArcGIS pikeun AutoCAD plugin

ESRI geus ngarilis alat pikeun nembongkeun data ti ArcGIS ti AutoCAD nu hangs kawas tab anyar dina pita tur teu kedah tos gaduh lisensi atawa program dipasang ArcGIS.

Karya jeung versi AutoCAD mun AutoCAD 2010 2012 teu nyarios nanaon tentang AutoCAD 2013. 2009 atanapi versi samemehna pikeun Ngawangun 200 1 Service Pack anu diperlukeun.

pita tab-lg-

Teu perlu meunang bungah ngeunaan pira, alatan euweuh berbunyi lapisan baku sakumaha WMS, WFS, loba kirang MXD atawa ESRI Geodatabase. Naon baca mangrupa data dilayanan via ArcGIS Server, boh jasa jaringan lokal, Internet jeung lapisan ArcGIS online. Pikeun maranéhanana anu geus katalungtik jarak antara CAD na GIS, urang mikawanoh yén éta téh mangrupa hambalan penting jeung hiji impian ekspektasi, ti AutoCAD berinteraksi sareng lapisan themed ti ArcGIS tanpa ngabogaan impor atawa transformasi.

Fungsi anu dasar, peta beban, lapisan misah, off, on, nempatkeun transparan, tingali data tabular. Mun layanan kasebut ngonpigurasi, anjeun bisa ngédit data tabular sarta vektor dina perusahaan geodatabase tapi kudu dihartikeun dina GIS Server. Proyéksi sadar duanana .prj a sakumaha bisa didefinisikeun nu di file AutoCAD. Anjeun oge bisa milih atribut kana data CAD jeung ngamankeun jeung cadel deui bisa jadi interacting langkung.

arcgis autocad

Dina sababaraha hal, sanajan keur dasar, sigana hiji usaha alus, sakumaha sateuacan, iwal mun ngagunakeun AutoCAD Peta atanapi Civil3D, kapaksa ngarobah data vector kana format DWG na tabular leungit.

Jeung mahluk bébas, moal goréng.

Download ArcGIS pikeun AutoCAD

Global Mapper 14 nu bakal mawa

Dina pertengahan Séptémber bakal ngalungkeun versi 14 of Global Mapper, ngan sataun sanggeus anjeunna ninggalkeun Vérsi 13 nu Urang nyarita wanoh.

Mapper global

Asuransi bakal artikel beuki spésifik tapi naon geus bocor ka kami ti versi Béta geus sadia pikeun diundeur, ieu téh naon anyar:

  • Global Mapper 13 sempet kaasup kamampuan maca ESRI geodatabase. Ayeuna hampir natively ngédit duanana ESRI ArcSDE, kayaning file konvensional sarta ESRI Personal Geodatabase. Sami bisa dipigawé kalayan database MySQL, Oracle Ruang, sarta PostGIS.
  • A fungsionalitas paréntah-tingkat, geus dijieun loba pangaluyuan kana tombol mouse katuhu unexploited panel kontéks anu deployed kalawan aksés ka Kabiasaan umum atawa nu patali jeung naon keur dipigawé.
  • Dina generasi model rupa bumi digital, nu geus paling praktis, eta ningkat nanganan ménu pikeun nyieun Contours, Gabungan tina surfaces, generating basins jeung parabot lianna.
  • Ogé éta ditambahkeun kamampuhan pikeun ngitung volume antara dua surfaces taneuh jeung garis tepi ka delimit beungeut.
  • Rojongan pikeun Layanan Feature Web (WFS) di tingkat klien.
  • Anjeun bisa ngékspor kana format CADRG / CIB, ASRP / ADRG, sarta file Garmin JNX
  • Maluruh bisa dipigawé misah ku lapisan
  • Ieu ayeuna mungkin nyieun operasi dasar nu teu biasana mibanda program GIS kayaning rotasi bébas, tanpa ngabogaan nangtukeun parameter tapi laleur sakumaha anu dipigawé dina CAD. Ogé motong sababaraha polygons ti garis, tipe motong, euweuh urusan moal motong di pesawat nu sami.
  • The salinan - némpelkeun bisa dilakukeun sakumaha Manifold, pilih rek naon nyiar lapisan target, janten némpelkeun tur siap.
  • Urang baris nempo yén ieu téh, tapi nu itungan biaya ngajual data nyarita, dumasar wewengkon ékspor sarta resolusi tangtu.
  • Na tangtu, eta diperkirakeun yén loba bakal datangna format anyar, sakumaha Global Mapper ampir insurmountable, projections anyar jeung datums.

Ti dieu Anjeun tiasa ngundeur versi béta, anu geus dipasang salaku Vérsi paralel tanpa mangaruhan tadi yen kami geus dipasang.
32-saeutik: http://www.globalmapper.com/downloads/global_mapper14_setup.exe
Étimologi Mimiténtralisasi Proyék 64-bit: http://www.globalmapper.com/downloads/global_mapper14_setup_64bit.exe

5 balesan pikeun "Naon Anyar di AutoCAD, ArcGIS jeung Global Mapper"

  1. lamun mungkin kuring kolaborasi jeung instalasi program.

  2. Hello misalna, nyuhunkeun hampura Sakur Tangtu atanapi Arcgis manual pikeun AurtoCad 2010-2012 sakumaha download tur masangkeunana tapi teu nyaho kumaha ngagunakeun eta. Kuring miharep bisa nulungan kuring jeung sobat g!

  3. Hello, Anjeun bisa ngirim léngkah masang mapper Global pikeun 64 byts ... hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.