Naon Anyar di AutoCAD 2012 | tendencies

Kami sababaraha poé ningali nu warning mimiti naon brings deui AutoCAD 2012Proyék dikedalkeun sakumaha Beusi-lalaki. Sateuacan eta kajadian, kuring geus mariksa asumsi kuring baheula taun sarta dibandingkeun jeung leaks anu sprung distributor lokal.

AUTOCAD-2012 handap mangrupakeun tabel ngabandingkeun kamajuan urang geus katempo dina opat versi kamari AutoCAD. Bari aya loba Paréntah aya séjén ningkat, ieu mung novelty yén excels dina unggal taun.

  • Anjeun bisa aya bewara yén dampak greatest 2008 éta dina kamampuhan pikeun interaksi (ngimpor) jeung format DGN sarta hal kalawan Excel.
  • 2009 mangka robah badag teh pita Mimitian we kapanggih radikal, tapi antara 2010 2011 sarta geus katempo kirang sedekan nyegah clutter nu workspace na kustomisasi. Ogé di tingkat nu navigasi ViewCube éta hiji novelty hébat.
  • 2010 unggul dina konstrain AutoCAD jadi vektor rada smarter ogé kamajuan ka penanganan of meshes 3D, nanganan file PDF jeung rojongan pikeun printer 3D.
  • Dina 2011 AutoCAD anyar nembongan hésé ngarti naha eta nyandak jadi panjang, transparansi manajemén jeung kawas. Mangpaat pisan titik rojongan awan, sarta perbaikan neraskeun 2010 3D nanganan surfaces ieu ditingkatkeun.
AutoCAD 2008 AutoCAD 2009 AutoCAD 2010 AutoCAD 2011
Annotation skala
Multileaders ningkat
Data linking kalawan Excel
8 DGN Impor, Export, Underlay
pita ningkat ningkat
Gancang Toolbar Aksés
SteeringWheels ningkat
ViewCube ningkat
Autodesk gambaran ningkat
Autodesk Neangan ningkat
peta Recorder ningkat ningkat
Ukur géométri Pakakas
konstrain geometric ningkat
konstrain dimensi ningkat
bolong Primitif
bolong Konversi
bolong Smoothing
bolong Edit ningkat
PDF Underlay
3D Printing
Awal teken Setup
File Format CUIx
Transfer Lisensi online
konstrain disimpulkeun
Objek / Lapisan Transparansi
Sumputkeun / ngasingkeun objék
Pilih objék Siga
Jieun objék Siga
Wilujeng sumping layar
Tamansari Associativity
Analisis permukaan
Rojongan titik Awan
warta 4

warta 7

0 perbaikan anyar pikeun taun saméméhna

warta 12

5 perbaikan anyar pikeun taun saméméhna

warta 9

7 perbaikan anyar pikeun taun saméméhna

Ku kituna anu nempo naon anu geus lumangsung dina opat taun ka tukang, urang tiasa nganggap tren di handap:

1. inovasi langkung di AutoCAD 2012.

Saperti katempo dina sajarah, anu malah versi tina AutoCAD sok leuwih inovatif, bari fokus ganjil kana kontinuitas perbaikan saméméhna. Kusabab kitu urang apal loba kawas versi R12, 1998, 2000, 2002, 2006; tur anjeun tiasa ningali trend ieu 2010 2011 dibandingkeun versi.

Lajeng, versi tina AutoCAD 2012 bisa ngaharepkeun warta leuwih lengkep di umum, tinimbang ngumpul di subjék husus.

AutoCAD 2012

2. Milari ningkat prestasi.

Di antara fitur anyar dipercaya AutoCAD 2012 bisa mawa kinerja hadé dina nanganan pintonan. Lamun urang ningali ka pintonan, urang ngobrol ngeunaan deployments wewengkon béda tina gambar, sudut pandang nu beda, kalayan lapisan disumputkeun béda, sarta dianggo dinamis. Ku kituna anu switch ti hiji tempoan ka sejen henteu ngalibetkeun regenerasi gambar, sedengkeun eta bakal leuwih nguntungkeun pikeun digawe sareng sababaraha monitor sakaligus.

Ka ieu program kompetisi maranéhna nelepon pintonan dinamis, tur ogé diwangun bakal ningkatkeun kinerja parabot, sabab kumaha bae beroperasi salaku indéks spasial dumasar kana hiji deployment nu teu di konsumsi memori sami atanapi merlukeun hiji prosés tambahan.

Kuring boga mamang kuring naha maranéhna bisa neruskeun Vérsi ampir sajajar antara versi Windows jeung AutoCAD pikeun Mac. Kusabab éta manzanita bodas nerapkeun parobahan misalna teu merlukeun teuing doa ka umat Allah, tapi ku prosesor cara beroperasi PC na manajemén sumberdaya Windows hal anu béda. Hal ieu kacida dipikaresep anu Mac tiasa ningali real-time ngajadikeun sarta manajemén awan titik leuwih efisien, tapi PC meureun AutoDesk mimiti pamikiran ngeunaan ngirim sababaraha prosés migunakeun alat ngarojong kartu grafik tingkat ieu sareng jadi buka kaliwat PC luntur GPU.

Pikeun ayeuna mah, dianggo 3D AutoCAD 2011 4 merlukeun Intel Pentium atanapi AMD Athlon, 3 GHz; disebutkeun hiji Intel atawa AMD dual-core kalawan 2 GHz. 2 GB RAM. Salaku urang tingali, moal tangka simkuring ngaraos di luhureun ranté dahareun tina pangalusna kami boga PCS, tapi lamun AutoDesk nyebutkeun "atawa leuwih" hartina sumberdaya prosés nu ngalir, tapi kalawan saeutik hiji wanda goréng tina pamaké.

3. Ronjatan ka warta saméméhna, teu pira.

Ningali trend, urang tiasa gaduh perbaikan salajengna ka manajemen pita nu, sugan kamungkinan ngaleupaskeun vertikal ku kituna anjeun bisa nguntungkeun spasi deui kerja dina monitor nu unggal poé téh lega atawa lamun dipake dina sababaraha monitor. Sanajan kuring boga mamang kuring ngeunaan ieu, bisa jadi nu nganggur beuki bisa nyaluyukeun setelan eta, sarta manggihan gancang naon ieu kami nganggo remen tapi salawasna nepi dinya.

Ogé di trend kami geus katempo pikeun ngaronjatkeun kamampuan 3D, anu dimimitian kalayan nanganan meshes, teras surfaces kami nyangka perbaikan dina prosés Rendering, anjog ka gaya disimpen nu berlaku lamun teu laleur leuwih éfisién dina pintonan dinamis. Bisa oge manajemen bahan sarta aplikasi maranéhanana leuwih praktis ti éta ayeuna.

warta autocad 2012 4. manajemén hadé objék

Didieu deui diperkirakeun bisa digolongkeun objék, teu merta ngarobahna kana blok. Piceun, nempatkeun objék anyar, manteng, skala, grup objék bari ngajaga fitur sapertos ukuran teks, gaya dimensioning, skala gaya garis sabab euweuh blok tawanan. Abdi tiasa ngabayangkeun utiliti ieu ngokolakeun objek kalawan atribut tinimbang ngalakonan estarlos blok atawa pindah ka tingkat husus.

Dina ieu rasa, éta diperkirakeun yén Asép Sunandar Sunarya (Asép Sunandar Sunarya) paréntah bisa ningkat pikeun aplikasi ka jalur kawas naon urang ngalakukeun jeung blok paréntah ukuran. Tapi kalayan 3D kawasa, jeung sugan hiji deformasi hiji inohong pikeun sejen, anu bakal masihan poténsi metot pikeun nanganan desain asing di 3D.

Ieu gé ningali dina sababaraha poé spent dina sababaraha poé.

2 balesan pikeun "Naon Anyar di AutoCAD 2012 | tren "

  1. Sigana anjeun henteu maca lalaunan. Nyarios «Hal ieu kacida dipikaresep anu Mac tiasa ningali real-time rendering atanapi manajemén awan titik anu langkung efisien ... »

    Ngarujuk kana hiji release upcoming of AutoCAD pikeun Mac, nu jadi jauh ngan versi 2011, sarta salaku probabilitas a.

    Naha urang bakal ningali atanapi henteu, éta masalahna waktos. Abdi nyarioskeun yén alesan ieu leungit, sanaos usaha anu ku sim kuring di tingali dina platform anu ngamangpaatkeun téknologi CUDA parantos aya anu rendering cekap, sapertos anu urang tingali dina GeoTec 2008. Kami nganggap yén téknologi rendering Luxology ogé bakal gaduh kamajuan saluareun anu geus urang tingali, nalika mimiti ngamangpaatkeun multi-processing.

  2. Éta ngajantenkeun kuring gelo pikeun nganggap yén Mac mana waé tiasa masihan sacara real waktos. Realitasna nyaéta yén dina renderer GPU bieu pisan di pallia, Nvidia (panyadia kartu grafis komérsial sareng profésional PC sareng Apple) gaduh téknologi CUDA, V-ray sareng pimpinan render anu sanés dina épék render anu kirang sacara real waktos

    Kuring yakin yén artikel ieu kabur na kirang diseniado, kurang informasi faktual jeung sumber nu bisa dipercaya

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.