Allplan: 4 2017 ngajangjikeun awal anyar

Allplan presents solusi Allplan BIM 2017-1: Leuwih waktu keur kabutuhan poko

- Sababaraha perbaikan keur betah maksimum dina menata tugas jeung modeling 3D.
-
Dioptimalkeun bursa data via IFC4.
- Pilihan ageung sistem mendi threaded

Allplan presents perbaikan sarta kamajuan anyar dina Allplan BIM 2017 solusi na keur arsiték sarta insinyur. Versi ayeuna ngajadikeun kolaborasi peuntas sagala disiplin hiji proyék BIM nyaeta efisiensi maksimum. Antarbeungeut ramah-pamaké pikeun padet modeling, bentuk bébas sareng komponenana 3D geus disampurnakeun sarta lingkup katalog pikeun insinyur union geus dimekarkeun. Pikeun pamaké, ieu reflected di ngaronjat transparansi, tabungan waktos beuki kualitas luhur di proyek.

2017-1 Allplan nawarkeun parabot kuat pikeun nyieun kolaborasi seamless antara sakabeh mitra dina proyék BIM. Contona, dina palette anyar "taskbar" nu langsung dihubungkeun jeung buka dumasar-awan solusi bim +, ngamungkinkeun tugas bisa ditugaskeun husus, gampang ngatur jeung lagu bisa madeg. Dina versi ieu, nu taskbar téh malah leuwih gampang ngagunakeun. kasalahan tata bisa diidentifikasi jeung dilereskeun mimiti.

Prosés karya efisien keur modeling 3D

Dina mangsa kiwari, aya euweuh wates on modeling na modifying padet, ngabentuk bébas sareng komponenana. The padet 3D bisa dimodelkeun akurat tanpa polygonization. Waktu digawe make unsur freeform-diartikeun pamaké, pamaké ayeuna gaduh leuwih kalenturan.

Ningkat IFC4 ékspor

Allplan 2017-1 facilitates ekspor model BIM format IFC4 pikeun kahiji kalina. Interaksi jeung BIM séjén anu nyata ningkat, karugian jeung informasi akurat geus considerably ngurangan. Kalawan Allplan 2017-1, spésifikasi finish, unsur 2D sarta legenda bisa diékspor ngaliwatan IFC4 panganteur - nu mantuan ngaronjatkeun kualitas tata.

sendi katalog Anyar threaded

Kelenjar nu penting pisan pikeun nempatkeun reinforcing bar di spasi dipasrahkeun. Mun aranjeunna teu disimpen dina sistem, maranéhanana kudu diolah sacara manual. Allplan 2017-1, anu diasupkeun katalog ANCOTECH sambungan di sistem Baron-C jeung Sah Sas 670 / 800 aya. Jeung Pilihan arus jeung diropéa tina sambungan threaded, pamaké ngahemat waktos tur ngaronjatkeun kualitas gambar maranéhna.

Allplan Digital Transisi dileler hadiah pikeun bim platform Konstruksi na + di Perancis

Allplan geus meunang pangajén pikeun Digital Transisi dina konstruksi, di "parabot pikeun kolaborasi jeung bursa inpormasi" kategori ngaliwatan bim BIM + platform. pangajén diwakilan para ahli tur panyadia leyuran software pikeun arsiték, insinyur sarta manajer fasilitas di panghargaan taunan pikeun Digital Transisi dina konstruksi, nu lumangsung dina 29 November di Paris, Prancis.

fokus openBIM de Allplan Ieu naon yakin juri, nu ensures kolaborasi diantara sakabeh pamilon dina proyék BIM real-time. The Allplan openBIM pendekatan ngamungkinkeun dulur aub babagi dokumén, témplat jeung atribut di lingkungan aman tunggal, para ahli nyebutkeun. Diantara nominees pikeun kategori "parabot kolaborasi bursa informasi" éta A360 Autodesk, BIMPRO of Gestpro na Edifycad.

Allplan nyaeta arsiték 'Darling 2016

- 1.600 arsiték ngajawab milih produsén
- Allplan ngéléhkeun pangajén pikeun katilu kalina
- Upacara panghargaan bakal lumangsung di Celle, Lower Saxony kalawan ngeunaan 350 sémah

Allplan geus ngaranna arsiték 'Darling® pikeun katilu kalina, sanggeus kungsi dileler di 2012 na 2014. statuette The coveted Golden Phoenix dileler para ahli tur panyadia sahiji solusi software pikeun arsiték, insinyur sarta manajer fasilitas, dumasar dina Munich, di Gala dilaksanakeun dina 10 Nopémber 2016, nu Allplan ieu ngaranna salaku produsén preferably dina kategori "Software Arsitéktur". pangajén Ieu hasil tina hiji survéy éksténsif dilakukeun ku Heize, teguh ieu panalungtikan pasar.

"Ieu mangrupa kapuasan hébat bisa ngaranna arsiték 'Darling pikeun katilu kalina," nyebutkeun Michael Koid, CEO Allplan GmbH. "The sora tina arsiték ngarojong Tujuan kami nawarkeun solusi pangalusna pikeun konsumén urang mun simplify proyék arsitéktur seru maranéhanana, nempatkeun aranjeunna di hiji kaunggulan kalapa. Ku cara kieu, urang nyumbang dina nyieun wangunan hadé. "

Sataun sakali, arsiték sarta désainer anu dibéré kasempetan pikeun ngajawab pikeun favorit maranéhanana evaluate pabrik. Heinze GmbH dibere panghargaan ka arsiték 'Darling® Awards keur waktu kagenep di Celle, Lower Saxony. 1.600 sabudeureun arsiték sarta désainer milih winners di wewengkon produk béda veinticuatro24 tujuh disiplin pamasaran cruzado.Allplan arsiték 'Darling® geus-geus ngaranna pikeun katilu kalina, di handap ngéléhkeun di 2012 na 2014. coveted patung Phoenix The emas dileler para ahli BIM basis Munich sarta panyadia sahiji solusi software pikeun arsiték, insinyur sarta manajemén fasilitas dina hiji acara Gala on November 10 2016, Dimana ieu ngaranna produsén Allplan favorit di artikel na kategori "Pakakas arsiték". pangajén mangrupa hasil survey badag skala ku parusahaan panalungtikan pasar dilakukeun Heinze.

BIM objék geus sadia di file format Allplan.

Allplan na BIMobject ngahiji raket; Aranjeunna geus ngumumkeun yén di mangsa, arsiték sarta insinyur gawé bareng Allplan bisa mangpaatkeun dina jalan pangalusna kaunggulan tina BIM (Émbaran Gedong modeling) métodologi.

Dina perjangjian kerjasama, duanana pausahaan geus sapuk yén di mangsa nu bakal BIMobject nyadiakeun objék BIM dina format Allplan on BIMobject.com platform awan Anjeun. Data disadiakeun ku ngajual hiji langsung ngandung spésifikasi produk na bahan lengkep. Pamaké bisa kalayan gampang ngahijikeun Allplan BIM objék kana rencana maranéhanana, nu teuing saderhana tur mibanda éta karya poean maranéhanana jeung platform awan BIM kolaborasi, bim +, kemungkinan of kolaborasi basis web bakal dilegaan. RUU kolaborasi awal, BIMobject nyebarkeun husus BIM objék ngical paralatan dina format pituin Allplan sarta objék umum.

Inpo leuwih: https://www.allplan.com/es.html

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.