Alibre, anu pangalusna pikeun 3D design mékanis

Alibre nyaeta nami hiji parusahaan, anu ngaran kagungan usul di tempat kecap Latin Liber, mana kabebasan, liberalisme, libero; Ka sakur up rarasaan kabebasan. Sarta niat parusahaan ieu dumasar kana maturan produk kualitas luhur di hiji harga pisan alus.

Sajarah nunjukeun urang yén harga hiji software design 3D boga janten diaksés unggal poé:

Dina taun 70 urang Computervision solusi ditawarkeun nu éta ngeunaan hiji juta dollar, Catia di 80 urang dinya turun kana $ 100,000 bari Pro / E ngarah manehna ka $ 20,000 nu 80 telat sarta tungtungna di 90 urang Solidworks Anjeunna bisa darat di $ 5,000 nu hargana sangkan anjeun bisa meuli software profésional pikeun desain mékanis.

Ti makers tina PC-tarik, anu gambar software munggaran keur PC, Alibre Eta nawarkeun solusi turun 1,000 gumantung; lisénsi bisa jadi nepi ka $ 150 atanapi kirang. A Maksudna naon nu disebut kabebasan.

Tapi harga kawas nu sigana bakal moal janten konsisten, tur bisa underestimated. Salaku geus I katingal dina leyuran kawas GIS manifold e IntelliCADLajeng maca hiji commented on Alibre abdi, kuring kungsi pikir deui sabab leyuran tingkat ieu téh jadi unpopular lamun kapasitas maranéhanana henteu boga loba sirik software dipikawanoh brand.

Alibre nawarkeun.

kabeungharan Alibre nyaéta nawarkeun solusi, jurusan desain rékayasa mékanis pikeun Cam (Machining Komputer-dibantuan), Jeung modeling 3D, assembly, 2D datar, lalawanan nguji bahan statik sarta dinamis.

3ddesign Desain 3D. padet fungsionalitas penanganan pisan basajan, anu rotasi sapotong hiji mangrupakeun konci basajan tur mouse nyeret gratis. Dumasar atribut (parameterization), potongan teu kedah ngawangun ti scratch, kantun milih aranjeunna ti a library, watesan lebar, jangkungna, ketebalan, edges bahan, sarta cukup.

Saterusna aranjeunna bisa dirakit pikeun ngabentuk objék babarengan, digawé taneuh, di handap, luhureun, sectional ...

sheetmetal Baja pelat. Ieu pisan metot, anjeun tiasa dianggo bagian logam ngarancang jeung kriteria pre-ngadegkeun. The deployment bagian nu dirakit ti lambar tunggal kalawan edges ngagulung ampir kawas maén origami. Tapi saluareun éta, modeling bagian kompléks diperkirakeun engké ngumpul, lulus analisis jeung ngembangkeun pisan metot.

Ngadorong sarta narik. 3D manipulasi langsung objék pisan praktis; sapotong ka jadi stretched ngan merlukeun sered mouse. Anjeun tiasa diimpor tanpa ekstensi, format data:

  • SolidWorks: 1999 2009 mun (* .sldprt, * .sldasm)
  • Hambalan 203 / 214
  • IGES
  • badak 3DM
  • diuk
  • DWG
  • DXF
  • BMP / JPG / PNG / GIF / TIF / dib / RLE / JFIF / EMF

Ogé ku konektor data anjeun tiasa diimpor data asli ngapopulérkeun nu program:

  • AutoDesk manggih: v10 mun 2009 (* .ipt, * .iam)
  • Pro / E: 2000 4 mun Wildfire (* .prt, .xpr *, * .asm, * .xas)
  • SolidEdge: v10 mun v20 (* .par, * .psm, * .asm)
  • Catia: v5 ti R10 mun R18 (* .CATPart, * .pCATProduct)
  • Parasolid: v18 (* .x_t, .x_b * * .xmt_txt, * .xmt_bin)

Lajeng sapasang Toys anyar tiasa beroperasi:

  • SolidWorks: 2004 (* .sldprt, * .aldasm)
  • Parasolid: v9 (* .x_t, .x_b * * .xmt_txt, * .xmt_bin)

Drafting dokuméntasi 2D. Sedengkeun objék 3D digawé, sistem dibangkitkeun gambar di 2D nu ngawula pikeun pembuatan sabenerna tina bagian.

The bounded semi-otomatis, nempo isometric sarta pangadilan nu diropéa dina rarancang lamun parameter tina workpiece nu robah.

Handler dokumen Anjeun bisa ngadalikeun hambalan unggal dokumen anu pamustunganana mangrupakeun mémori tina itungan jeung desain anu bakal ngarojong aliran customer.

Analisis jeung gerak. Sakali dijieun sapotong, Anjeun bisa nganalisis vektor kabiasaan na polah kana eta maké metodeu unsur terhingga kalayan spéktrum grafik warni. Sajaba ti éta, video bisa jadi dihasilkeun salaku mesin bakal kalakuanana nurutkeun assembly, sarta sakabeh mibanda sipat parameterized, ti faktor K tina cinyusu jeung deformasi of a workpiece subjected mun torsion.

sahingga bisa jelas ti posisi pasti, speed, weakest jeung logika basajan ningali prototipe ti méméh ngahasilkeun eta. Anjeun oge bisa dioptimalkeun rarancang jeung lebar pasti occupying sapotong hiji nurutkeun reflecting analisis dinamis. Kabéh otomatis; ngarobah lebar tina washer, update rencana, itungan diropéa sarta operasi test.

KeyShot Rendering. Ieu pikasieuneun, teu siga moal meakeun salaku loba Rendering resolusi sumberdaya nu Alibre nawarkeun. Sarta hirup tina rarancang mékanis éta, sakumaha patempatan biasana logam, rasa anjeun aya dina kacaangan sarta sasaruaan kanyataanana.

Ogé gedong suri tauladan jang lathe industri anu mewah.

Sakumaha Alibre

ExpertBoxemail1 Boga hiji tawaran modular nurutkeun kaca anjeun mana ti Standar anu teh AS $ 1,000, Profesional sarta Ahli AS $ 2,000 ngeunaan AS $ 4,000. Sanajan hiji iklan nu ngan ngagaduhan kuring SysengtechDistributor di Mexico, Profesional nyaéta AS $ 499 na 999 Ahli di AS $, kalayan pilihan mésér ayeuna versi 2011 bakal bébas.

Pasti, harga maranéhanana henteu konsisten kalayan sagalana manehna manten. Tina pangalusna Kuring geus katempo keur software rékayasa mékanis.

Buka Alibre.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.