8.4 Multiline téks

Dina seueur waktos, gambar meryogikeun henteu langkung langkung ti hiji atawa dua kecap deskriptif. Dina sababaraha kasus, kumaha perhatikeun peryogi tiasa janten dua atawa leuwih ayat. Teras, seueur téks dina garis leres inoperative. Gantina, urang nganggo téks multi-line. Pilihan ieu diaktipkeun ku tombol anu saluyu anu tiasa dipendakan dina grup "Text" dina tab "Annotate", kitu ogé dina grup "Annotation" tab "Start". Cai mibanda, tangtosna, paréntah anu pakait, éta "Textom". Sanggeus aktif, paréntah nanyakeun urang ngagambarna dina layar jandéla anu bakal ngahartikeun teks sababaraha garis, anu nyiptakeun, pikeun nyarios, rohangan prosésor word leutik. Gagasan anu didatangan ku kami ngaktifkeun tulbar anu ngagaduhan sauran téks, anu, kahareupna, dina fungsi sareng pungsi kontekstual anu ditempatkeun dina pita.

Pamakéan "éditor multi-line" basajan pisan sareng jiga ngéditan dina sagala prosesor word éta anu kaceluk seueur, janten tiasa janten pamaca tiasa latihan nganggo pakakas ieu. Entong hilap yén bar "Text Format" gaduh hiji menu serelek sareng pilihan tambihan. Ogé kudu nyarios yén pikeun ngedit hiji objek téks ku sababaraha garis, kami nganggo paréntah anu sami sareng anu naskah sunda garis (Ddedic), urang ogé tiasa klik ganda dina obyek téks, bédana nyaéta dina hal ieu sanésna dibuka. anu urang nampilkeun didieu, ogé tab kontéks kontéks "Editor Téks" dina pita. Tungtungna, upami obyek téksna seueur anu diwangun ku sababaraha ayat, anjeun kedah nyetél parameter na (sapertos indentations, jarak spasi sareng leresan), ngaliwatan kotak dialog tina nami anu sami.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.