8.3 Styles téks

Hiji gaya tulisan anu ngan saukur ngartikeun rupa fitur typographic handapeun ngaran dibikeun. Autocad bisa nyieun sagala gaya rék di gambar hiji lajeng bisa ngahubungkeun unggal obyek téks ka gaya husus. A watesan relatif prosedur ieu yén gaya dijieun anu disimpen ku gambar nu. Tapi lamun urang hayang make dina gaya gambar anyar ti hiji file geus dijieun, aya metode pikeun ngimpor salaku wajib urang tingali dina bab devoted kana sumberdaya di gambar. Kamungkinan sejen nyaeta pikeun ngalakukeun kempelan urang tina gaya téks na urang ngarekam dina citakan on nu urang nangtukeun karya anyar urang salawasna. Sajaba ti éta, urang ogé bisa ngaropéa hiji gaya aya, sadaya objek téks nu nganggo gaya anu bakal diropéa geura di gambar teh.

Nyieun gaya tulisan, urang nganggo pemicu dialogs group "téks" urang geus diajar, sanajan eta oge aya dina daptar turun-handap tina gaya geus dijieun sarta ogé dina "Annotation" tab group " mimitian ". Bisi wae nu "téks Style Manajer" muka. Gaya aya ku harti disebut "Standar". saran kami digawekeun ku "téks Style Manajer" teu nyieun parobahan ka gaya "Standar" lamun make eta minangka dasar pikeun nyieun sejen kalawan tombol "Anyar". Hiji gagasan praktis, tangtu, nyaeta nu ngaran gaya anyar pikeun ngagambarkeun yén gaya ieu bakal di gambar teh. Contona, upami anjeun dipaké pikeun nyimpen ngaran jalan di nanaon urban rencana hadé, éta bisa sigana kaleuleuwihan pikeun nyimpen "ngaran jalan". Sanajan dina kasus ieu nya biasana diadegkeun aturan pikeun ngaranan gaya sorangan unggal cabang industri, atanapi malah tiap Corporation nu Anjeun milik. Ku prinsip urutan di lingkung karya kolaborasi kalayan Autocad, geus ilahar pikeun nyingkahan cartoonists percanten kana ngaran gaya sorangan nu bisa mangaruhan karya batur.

Leuwih ti éta, dina kotak dialog kieu anjeun bisa nempo daptar fon dipasang dina Windows. Kana daptar ieu sababaraha ciri tina Autocad anjeun bisa kalayan gampang ngabedakeun boga extension ".shx" nu ditambahkeun. jenis font nu kaasup kalayan Autocad boga bentuk basajan tur dianggo sampurna pikeun kaperluan gambar teknis, kumaha oge, anjeun bakal manggihan eta nyieun gaya tulisan sorangan, nyanghareup rentang pinuh ku fon dipasang dina komputer Anjeun.

Mun objék téks dijieun ku gaya husus kudu ukuran béda dina gambar, tuluy sakuduna tetep nilai jangkungna sakumaha enol dina kotak dialog. Ieu bakal nyieun tiap waktos urang ngagambar téks garis, Autocad menta urang nilai éta. Lamun kitu, sakabéh objék téks pakait sareng gaya a anu ukuran sarua, mangka satuju nunjukkeun, ieu bakal ngahemat waktos nyieun objék téks, jeung teu moto nepi terus.

Sanggeus ngahontal tebih ieu, hayu urang kasampak di vidéo "téks Style Manajer".

Ieu sering kajadian nu ukuran teks nyaéta mangpaat nalika nyieun gambar éta, teu luyu nalika gambar sarua nyokot presentasi bisa disusud atanapi diterbitkeun sacara éléktronik, tema kami ningali dina bab 29 na 30, saperti dina sababaraha lamun téks bisa pisan leutik atawa kacida gedéna, nu bakal maksakeun kami pikeun ngaluyukeun ukuran tina objék téks béda tina gambar urang, nu tiasa incredibly teuas sanajan pamakéan gaya tulisan. Aya sababaraha solusi pikeun ngajawab masalah. Hiji bakal make paréntah pikeun skala ukuran tina téks, tapi aral utamina mangrupa hal anu ngalibatkeun milih objék téks béda pikeun ngarobah, jeung risiko omitting sababaraha tur kesel hasilna. Solusi kadua bakal nyieun gaya tulisan kalawan ukuran dibereskeun, setting jangkungna. Nalika nyieun presentasi pikeun citak, bisa nyaluyukeun ukuran teks ku cara ngarobah gaya dipaké. downside teh nya eta sakabeh téks objék pajeg bakal kudu jadi ukuran keur gaya (atawa gaya) dipaké (s).

Usul ku solusi Autodesk disebut "annotative milik" nu, sakali diaktipkeun pikeun objék téks dijieun kalawan gaya, bisa gancang sarta gampang ngaropéa skala objék ieu, boh pikeun spasi modél nu ieu gambar, atanapi spasi saméméh perenah presentasi gambar. Salaku amending skala objek téks, naha objék béda boga ukuran béda unggal aksara sejen, sakumaha unggal salah bakal cocog skala anyar dieusian ku cara tetep béda sabanding di ukuranana antara aranjeunna. Ku alatan éta, dicatet yén éta leuwih hade pikeun ngaktipkeun harta annotative tina gaya tulisan anyar nu nyieun, jadi Anjeun bisa ngaropéa skala tampilan ti objék di wewengkon nu beda-beda teken anjeun (modeling atawa presentasi, nu baris ditalungtik dina waktos), tanpa ngedit engké.

Di sisi séjén, baris rada mindeng subyek sipat annotative salaku objék dimensi, megar, tolerances, sababaraha tokoh, blok na atribut, kitu ogé objék téks, ogé boga, sanajan dasarna gawéna sami dina sadaya kasus. Salaku ulikan di jéntré engké nalika urang marios béda antara modél sarta spasi kertas.

Tungtungna, aya di bagean handap dialog nu urang bisa nempo yén aya hiji bagian anu disebut "Balukar Special". Tilu pilihan dina kénca teu merlukeun comment salajengna sabab hasilna na anu atra: "Kepala handap," "kénca reflected" jeung "nangtung". Samentara éta, "lebar / jangkungna" diatur sakumaha standar 1, luhur éta, teks ieu enlarged horisontal; salah handap eta kontrak. Kahareupna éta "serong sudut" Dengdekkeun sudut téks ditandaan ku harti nilaina nyaeta nol.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.