Widang téks 8.1.1

Objék téks tiasa ngalebetkeun nilai anu gumantung kana gambarna. Fitur ieu disebut "Text Fields" na aranjeunna gaduh kaunggulan anu data anu dibéré gumantung kana karakteristik objék atanapi parameter anu dikaitkeun sareng aranjeunna tiasa diropéa upami aranjeunna ngarobih. Dina kecap sanésna, upamana, lamun urang nyieun hiji téks téks anu ngawengku lapangan anu ngagambarkeun aréa sagi opat, nilai daerah anu ditingalikeun tiasa diropéa upami urang ngédit sagi opat. Ku widang teks we ku kituna urang tiasa ningalikeun jumlah inpormasi interaktif, saperti ngaran file gambar, tanggal édisi terakhir sareng seueur deui.

Hayu urang ningali prosedur aub. Sakumaha urang tos terang, nalika nyiptakeun obyék téks, kami nuduhkeun titik panempatan, jangkungna sareng sudut inclination, lajeng urang ngawitan nyerat. Dina wayah éta urang tiasa mencet tombol méncén katuhu sareng nganggo pilihan "Selapkeun lapangan ..." tina menu konteks. Hasilna mangrupakeun kotak dialog sareng sadaya kamungkinan tiasa. Ieu conto.

Ieu cara merenah, praktisna pikeun nyiptakeun garis teks anu dihijikeun sareng widang teks. Najan kitu, teu hijina jalan. Urang ogé tiasa nyelapkeun widang téks kalayan paréntah "Lapang", anu bakal muka kotak dialog anu nganggo nganggo jangkungna téks luhur sareng nilai skew. Pilihan séjén nyaéta ngagunakeun tombol "Field" dina grup "Data" dina tab "Selapkeun". Dina sagala hal, prosedur henteu robah teuing.

Kahareupna pikeun ngapdet nilai tina hiji atawa sababaraha widang teks tina gambar kami nganggo kami paréntah "Update field" atanapi tombol "Update fields" grup "Data" anu kakarék disebutkeun. Balesanna, jandéla garis paréntah nanyakeun ka urang jang ngeusian huma pikeun ngamutahirkeun.

Tapi anu kedah dicatet yén urang tiasa ngarobih jalanna di Autocad ngalakukeun pamutahiran tina widang. Sistem variabel "FIELDEVAL" nangtukeun mode ieu. Nilaina mungkin sareng kriteria apdet pakait dibere dina tabel di handap ieu:

Parameter ieu disimpen salaku kode binér nganggo jumlah tina nilai:

0 Teu diropéa

1 diropéa nalika dibuka

2 diropéa nalika nyimpen

4 diropéa nalika tina citakan gambar

8 diropéa nalika nganggo ETRANSMIT

16 diropéa nalika ngalahirkeun

Update Manual 31

Tungtungna, kolom sareng kaping kedah salawasna diapdet sacara manual, henteu paduli nilai "FIELDEVAL".

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.