9 Majalah dina medium geomatics

Cara hirup berkomunikasi parantos robah pisan ku évolusi Sistem Manajemén Pangaweruh. jurnal-fossgisbrasil Ngawangkong ngeunaan majalah dintenna henteu 25 sababaraha taun ka pengker, anu rupa-rupa format parantos dibéré karajaan anu langkung ageung sareng unggal dintenna anu dicitak atanapi statik anu ditinggalkeun ku komunitas diajar. Sadaya ieu nyumbang tiasa inpormasi dina kéngingkeun waktos deui kanggo béaya rendah sanajan leres pisan leres diinpéskeun dina laju anu leuwih gancang. Salaku conto, kuring ninggalkeun daptar gancang majalah 9 anu sakuduna dilebetkeun kana repertoire kami pikeun nginpormasi kana naon anu terjadi di dunya geospatial ieu. Yakin aya deui, anu langkung 18 sanésna kaasup éta henteu sakedik pentingna, sanaos robah pormat, kontéks sareng asuransi langkung.

Geoinformatics. Panutup-GEO710Kalayan pangaruh anu hébat antara pausahaan software badag sareng tim. Aranjeunna nyebarkeun versi citak sareng digital dina format éta novél anu ngawanohkeun Flash, ku frékuénsi salinan 8 per taun. Pikeun lingkungan Walanda sareng dina basa sorangan, CMedia medarkeun GISMagazine, Salaku Vérsi lokal. Langganan investasi anu agung, hargana ukur ngarugikeun hiji klik anjeun katampi email anjeun unggal pas kabeneran masalah anyar.

GIM Internasional. issues_cover_51 Kawas nu saencana, aranjeunna kagungan usul tina kontéks kuring geofumadoti Holland. Ieu dihasilkeun ku Geomares, sareng seueur satru, sanajan sareng kaleresan yén édisi online teu ngalebetkeun sadaya eusi versi citak. Tangtosna, dipedar unggal bulan sarta ngabogaan tim tulisan anu leuwih lega. ngalanggan, naon anu lumangsung dina dunya GIS anu aman bakal kaluar ngaliwatan GIM International.

Geospatial Dunya. Panutup 76d8fb_gw-nov10Majalah ieu, lahir di Asia di booming téhnologis di India, aya pisan rupa-rupa sareng posisi luhur di wilayah éta. Includesta ngawengku rupa-rupa edisi GeoIntelligence, GIS Development sareng versi husus kanggo Afrika, Timur Tengah, Asia Pasifik sareng Malaysia. Anjeun bisa ngundeur pdf versi taun béda jeung aya ogé opsi pikeun ngalanggan kana warta anjeun.

Geo Dunya. GEO1010_240pxWEBIeu dumasar di Amérika Serikat, sahingga fokus utama na nyaéta dina pasar ieu. Sahiji salah sahiji majalah nu panglobana nyebarkeun dina téma geospatial. Anjeun tiasa ngotéktak vérsi flash online sareng ogé ngalanggan.

GEO Connexion.mag1 Dilahirkeun di Britania Raya, aya édisi spésifik pikeun lingkungan ieu nyebut GEOconnexion UK ku lima salinan taun, sareng hiji disebut Geo: anu tokoh internasional kalayan salinan 10 per taun langganan.

InfoGEO. infogeo_spa_05Ti anu paling panggedéna di lingkungan Jawa Barat, diproduksi ku MundoGEO, langkung ti hiji majalah mangrupakeun komunitas pelajar lengkep sareng jasa anu pakait.

Aya ogé InfoGNSSti imah penerbitan sami. Ista bakal diterbitkeun dina basa Inggris, Portugis sareng sababaraha -ampir ngan- dina basa Spanyol, diposisikan saé-ékonomi di Brazil.

Ti 2012, InfoGEO sareng InfoGNSS aya majalah tunggal MundoGEO kalayan distribusi anu dicitak sareng digital.

koordinat. coordinates_oct2010 (1) Ieu majalah bulanan, didasarkeun di India sahingga ku posisi di daérah anu mana masalah téknologi nyaéta jangji naékna.

Majalah pemetaan

Mapping Jurnal ieu mibanda périodik bimérim, palanggan Spanyol-diomongkeun, kalayan réa utama di Amérika Tengah sarta Karibia.

FOSSGIS

FOSSGIS. Mimitian dina 2011, dina basa Portugis, potensi gede dina pasar tina basa ieu. Pisan metot pikeun pendekatan lega na antara solusi propriet na Open Source.

Salian parantos saméméhna, aya jurnal séjén, sababaraha kalayan format tradisional sareng nu sejenna dina modél manajer inpormasi ngawanohkeun leuwih Internét. Daptar di handap ieu ngawengku sababaraha perusahaan nu diakukeun software sapertos AutoDesk, Bentley sareng ESRI.

Microstation Dinten. Majalah diwanohkeun ku Axiomint, sareng solusi pikeun pamaké AutoCAD sareng Microstation.

Catetan Imaging. Kalayan tekenan gede dina sensing jauh.

Bumi Imaging Journal (EIJ). Ogé najan ku amplitudo gede.

GeoMedia. Ieu mangrupikeun majalah Italia kalayan orientasi geospatial.

Arah Magazine. Dina format tina majalah digital, kalebet vérsi Spanyol sareng blog anu saluyu.

Vector Media. Kalayan pendekatan nu beda, tapi sok aya dina acara teknologi CAD / GIS.

GIS pamaké. Saeutik tina sadaya, sareng sababaraha gangguan dina pormat na tapi sareng posisi alus dina tema GIS.

Land Surveyors. Editiondisi digital dijalankeun pikeun widang topografi.

Profésional juru ukur. Publikasi bulanan dicitak, kalawan posisi di Amérika Serikat.

Point of Begining. Majalah topografi sareng sababaraha taun, bebas pikeun sababaraha mitra strategis.

OSGeo Journal. News dina widang téknologi geospatial Buka Sumber.

Bumi. Ista majalah samemehna katelah GeoTimes, sareng langkung fokus kana geografi. ASM. Asian Surveying and Mapping, nyaéta majalah anu diputer di Far East, lega di subyek GIS, CAD, CAM.

GPS Dunya. Ieu janten fokus kana tim positioning global. Langganan anjeun haratis kanggo pausahaan sareng mitra strategis.

Téhnologi & seueur deui. Majalah diwanohkeun ku Trimble, pas pisan kanggo pamaké alat ieu.

ArcNews. Majalah perusahaan ESRI, sareng inpormasi ngeunaan produk na, kasusna sareng sababaraha jejer anu kapaké pikeun pamaké ArcView sareng kulawarga.

AUGI AEC Tepi. Majalah ieu ngajaga fokus kana produk AutoDesk. Mangpaat pisan pikeun pamaké AutoCAD sareng solusi sanés tina perusahaan ieu.

Janten Ayeuna. Baheula disebut Magazine BE, éta majalah pikeun pamaké Microstation sareng solusi Bentley Systems lianna.

Dupi aya anu sanés?

4 Tanggal kana "Majalah 9 dina médium geomatik"

  1. Graças Luis kanggo atanapi tumbu, bakal mastikeun lamun aya apdet kahareup.

    ... diropéa!

  2. Leres, kuring nyangka kusabab éta modeu WordPress MU anu lami ngeunaan blog Cartesian dipasang. Dina versi ieu cache diresihan sapertos anu langkung-lami.

    Kajadian abdi, samentawis kami tentang kumaha kumaha pangmigrasi ka hiji anyar, anu sanés seueur pisan ka pojok, hijina jalan salamet ku Geofumadas nganggo Shift + F5

    salam

  3. G.

    Kalolobaan waktu kuring gaduh gangguan bacaan blog anjeun. Duanana dina FF com in IE 7, bagéan asupna anu pangahirna, tapi euweuh deui. Candak ieu kasempetan ieu ayeuna upami anjeun tiasa ngasupkeun ninggalkeun koméntar pikeun ngabejaan anjeun.

    Wasalam
    Emilio ti EFInews.blogspot.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.