7.4 Transparansi

Saperti dina kasus anu saencana, kami nganggo prosedur anu sarua pikeun nangtukeun transparansi hiji obyék: kami pilih teras urang netepkeun nilai saluyu tina grup "Pasipatan". Najan kitu, anu kedah dicatet di dieu yén nilai transparansi pernah tiasa 100%, sabab moal janten halimunan sareng obyék. Importantta ogé penting pikeun nyebutkeun yén harta transparansi ngan ukur nedunan tujuan anu mencilkeun kanggo nampilkeun objék dina layar sareng, ku kituna, mempermudah desain desain, ku kituna transparencies ieu henteu nerapkeun nalika teken -imprinting- gambar éta.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.