garis 7.2.1 Abjad

Nanging, éta henteu ngeunaan nerapkeun tipeu béda garis pikeun objék tanpa kriteria waé. Kanyataanna, sakumaha anu anjeun tingali dina ngaran sareng déskripsi ngeunaan jinis-garis galur dina "Jinis Tipe Manajer", seueur jinis lini gaduh tujuan anu jelas pisan dina béda-béda daérah gambar teknis. Salaku conto, dina gambar teken sipil, jinis garis pikeun pamasangan pamasangan gas tiasa mangpaat pisan. Dina gambar mékanis, garis nyumput atanapi pusat terus dianggo, sareng saterasna. Conto di handap ieu nunjukkeun sababaraha jinis garis sareng panggunaan dina gambar téknis. Nyatana, pangguna Autocad kedah terang naon anu tipena béda dianggo pikeun daérah anu anjeunna ngagambar, saprak éta ngabentuk sadaya garis.

gambaran

gambaran

gambaran

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.