Jeung Komando 6.7 Inggris dimana aranjeunna?

Lamun geus diangkat yen sual ulubiung, anjeun bener, kami geus moal disebutkeun Paréntah sarimbag dina basa Inggris kami geus reviewed dina bab ieu. Hayu urang tingali aranjeunna dina video di handap, tapi ngamangpaatkeun nyebut yen lamun urang make paréntah nu boga tombol on pita, nu sarua antara basa béda program téh leuwih atawa kirang nyimpang. Lamun kami pikeun manggihan, contona, tombol dipake ngagambar washers dina versi Jerman program Abdi teu bakal mibanda loba masalah Dupi anjeun?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.