6.5 Propellers

propellers Autocad anu fundamentally objék 3D anu ngawula ngagambar docks. Dina kombinasi kalayan paréntah pikeun nyieun objék padet hayu maneh ngagambar cinyusu sarta inohong nu sarupa. Sanajan kitu, bagian ieu dedicated ka spasi 2D, paréntah ieu dipaké pikeun ngagambar spirals. Mun radius awal jeung radius ahir sarua, teras hasilna bakal spiral, tapi bunderan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.