6.3 awan

Awan révisi waé aya hungkul polinipir katutupan tina busur anu tujuanana pikeun nyorot bagéan gambar ti anjeun hoyong ngagambar perhatian sacara gancang sareng teu matak masalah pikeun akurasi bagianna.

Diantara pilihan na tiasa ngarubah panjang busur awan, anu bakal ningkatkeun atanapi ngurangan jumlah busur anu diperyogikeun kanggo nyiptakeun éta, urang tiasa ogé ngarobah hiji obyék, sapertos polipline atanapi elips, kana awan révisi komo ngarobah gaya na , anu bakal ngarobah ketebalan unggal ruas arc.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.