The 5 nagara zat

nagara 5 zat

babaturan dear, Kuring kungsi hayang neundeun sajak ku anu giliran nostalgia, tapi lain beurang. Pikeun ayeuna ngarasakeun pakansi a biaya anjogDi dieu sababaraha jéntré permukaan.

  • putri abdi kapaksa tangtu mimiti nya numpak hiji sapédah tanpa rojongan roda ... na mah ieu aya.
  • putra abdi spent satengah sapoé exercising jeung Wii Fit, abdi diusahakeun tapi sato nu ngabejaan kuring Abdi kaliwat pon 21.
  • Kuring jiga dahar di chambray tamalitos, abdi disangka nu dipanggang kalkun jeung béntang Salad sakumaha Abdi resep, jeung apel. Ngadangukeun sababaraha petasan, sabab ieu teu dilarang sanajan ngahemat spasi na isukan bakal ngadamel sup seafood jeung bapana lord abdi.
  • Upami teu kitu, kulem dugi 9 6 am kana replenish minggu sleepless. Meunang nepi ka ningali eta tungtungna Fransisco J balik Forum Jibril Ortiz terasrasakeun modem anu nyambungkeun kana sinyal mobile minimum.
  • The Aspire Hiji nyaeta gede pikeun ieu, sarta maén saeutik, nyobian ArcGIS 9.3 incredibly ngarojong teuing kakuatan kaulinan ieu.

Dina lulus I hayang anjeun natal gumbira.

Balesan keur 3 "The 5 nagara zat"

  1. Hampura Ieu métaforis, tapi upami naon anu aranjeunna milarian nyaéta lima nagara masalah:

    1. padet
    2. barang encer
    3. gas
    4. plasma
    5. condensate Bose-Einstein

    sarta di dieu anjeun bisa maca leuwih lengkep:

    http://www.landsil.com/Fisica/PMateria.htm

  2. Anjeun kedah masihan informasi jelas leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.