3 plugins WordPress nu patut investasi

WordPress téh salah sahiji conto best of kumaha Sumber Buka bisa mangrupakeun model bisnis nu sagala kauntungan tina hiji kaayaan jasa diaksés na handapeun nu nganggur sirik ka harga modél proprietary.

Éta nanaon kirang ti platform nu di mana Éta nu dipasang leuwih ti satengah tina situs eusi dinamis dina internét, anu blog favorit pangpentingna pro. Pikeun maranéhanana anu rék numpak situs a, WordPress henteu ngarugikeun lima, lamun boga hosting jeung domain, kalayan sababaraha sedekan bisa diasupkeun kana dunya anu mana rébuan plugins, témplat jeung update jasa kolaborasi nu geus jadi leuwih ti héran.

Dina hal ieu abdi hoyong nembongkeun tilu plugins Codecanyon anu teu bébas, tapi nu eta sia investasi sababaraha dollar:

1. Dibayar Dowloads Pro

plugins wordpress

Ieu ngabantuan monetize eusi atawa tumbu. Anggap anjeun gaduh file dina harta anjeun sarta rék ngajual eta dina Internet, éta ngidinan Anjeun numbu rekening PayPal, diantara bentuk sejen pembayaran anu bisa pakait sareng kartu kiridit atawa kartu debit.

Kalayan ieu, Anjeun bisa ngagantelkeun payil pikeun ngundeur, supados pamaké kana mayar nampi link ka sababaraha poé éféktif anjeun ngonpigurasi.

Bari aya batur, ieu nu paling hanca, sahingga tombol pikaresepeun tur ngundeur pernah gagal. Harga bisa dirobah iraha wae lamun harga hiji dipaké tombol 0.00 janten usenet kalayan naon kamungkinan bisa nyadiakeun nawaran atawa promosi.

Ngan eta waragad $ 14, yakin eta bayaran for didinya pisan geura-giru. Unggal waktos anjeun meunang hiji email ngémutan a pembayaran diobral, nami pamaké anu geus meuli produk, kondisi alih PayPal jeung panel a tiasa ngawas transaksi sabab leumpang.

Toko plugin

plugins wordpress

2. Facebook Kawas Ka Undeur

Ieu plugin sejen, sarupa jeung nu saméméhna jeung bédana anu ngamungkinkeun pamaké pikeun mayar Anjeun ngundeur Kawas dina kaca Facebook.

Pisan praktis, éta mantuan pikeun nambahan jumlah fans on Facebook, nu saha tiasa ngalakukeun kiwari, bringing nilai ditambahkeun ku ngundeur.

Toko plugin

Aya ogé plugin sarupa anu hade jeung Twitter.

3. Ngaropea sidebar di (Wewengkon adat Widget)

Ieu panarajangan kuring utamana hal ieu ngamungkinkeun keur ngartikeun eusi husus kami rék bisa ditingal dina sidebar di blog / situs boh ku pos husus, kaca kategori, pilarian, jsb

Hiji alat metot lamun hayang komunikasi pesen atawa iklan hususna dina artikel populer pisan. Kawas lalulintas langsung ti hiji kategori atawa malah bangor Kaca torn. Éta waragad $ 15, tapi nu eta bakal.

Toko plugin

cc_300x250_v2Ieu ngan tilu conto plugins WordPress Codecanyon. Tapi aya bisa kapanggih plugins jadi categorized pikeun Joomla, Drupal tur Konci tina $ 5 siap dipaké dina basa PHP, JavaScript, .NET na HTML5.

nganjang Codecanyon

2 balesan pikeun "3 plugins WordPress nu patut investasi"

  1. Anjeunna pasti muito kanggo konek isto assunto. Kuring bener gosto
    sadayana atanapi pontos você fez.

  2. Tina tilu I tetep mibanda Facebook today nyieun komunitas facebook alus ampir saloba Anjeun mayar hiji download, pamustunganana, éta merenah. Salam.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.