3 5 Majalah jeung geomatics pangalaman widang

Geus waktuna pikeun marios sababaraha majalah anu édisi panganyarna geus kaluar; didieu aya sahanteuna metot pangalaman anu muncul dina édisi panganyarna tina majalah ieu.

gis majalah geospatial

gis majalah geospatialGeoinformatics

1. Pamaké dina ngagunakeun Open Source GIS Software.

Éta metot pikeun masihan bacaan mangrupa artikel ieu, nu nembongkeun kumaha urang Intetics dina ngalaksanakeun parabot ... sanajan kasuksésan greatest revolves sabudeureun Quantum GIS, sangkan nyebut kumaha aranjeunna dipaké Jukut jeung gvSIG pikeun sababaraha prosés. Nilai ieu disebutkeun dina kajembaran naon maranéhna digarap tur naon teu jadi gampang.

baca artikel

2. LiDAR homemade data.

pangalaman Drakkar nembongkeun kami kumaha mungkin éta ka panangan armatuste urang sorangan tur ngawangun data LiDAR urang sorangan.

baca artikel

Sajaba:

  • Fee James Kami ngabejaan naha Python sigana teh sobat best of GIS
  • Ryaboshpako Kami ngabejaan carana gampang éta pikeun nyieun jasa web tina GeoPDFs.

MundoGEO

3. AKAL geografis di awan

Ieu hiji artikel Denilson Silva, nu ngécéskeun léngkah pangheulana ngungkit ArcGIS Layanan Online na ArcGIS Explorer data sarta make aranjeunna ngawula.

Sesa majalah, nu saliwatan aya édisi 71, boga tema dipikaresep hébat sarta miharep kana pas sadia di versi Spanyol:

  • administrasi kota precision
  • karsa pemetaan Kecap
  • Valenty Gonzalez antara "Saha anu"
  • ISO 19152 sarta modél LADM di Brazil
  • kartografer laut

gis majalah geospatialTémbongkeun majalah

Sanajan kuring nyarankeun ka anjeun nyandak katingal di ramatloka urang Spanyol, saprak éta geus sadia édisi 70 nu kaasup jejer kayaning:

  • Bagian kahiji tina cara meunang leuwih kaluar ti Google Earth
  • statistik pasar Stasion Total
  • Kahiji bagian sahiji metodeu survéy statik
  • Arus realitas UAVs

Témbongkeun majalah

Galur Land

4. Pangmayaran di lieu pajeg

Ieu pangalaman Kota Boston, anu keur taun kungsi Cut Nyak Dien di gagasan gélo éta lembaga dibebaskeun sipat wangunan jeung nyieun pangmayaran di lieu tina pajeg. Sigana yén strategi dilaksanakeun di 2008 saterusna boga sababaraha utilidadad kami bisa nyalin konteks urang.

5. Massa sistem transit BRT (Bus Rapid Transit) ngetik na ngembangkeun urban di Amérika Latin.

Ieu, abdi spoke sawatara poe ka tukang ngabawah eta berkembang di Tegucigalpa, Honduras. Muhun, Kang Maman Rodriguez na Erik Vergel Tovar ngadamel kempelan pantes masterly éksposisi.

Témbongkeun majalah

Tempo deui majalah

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.