25,000 sakuliah dunya peta sadia pikeun diundeur

Kumpulan peta Perry-Castaneda Perpustakaan mangrupa kempelan impressive ngandung leuwih ti peta 250,000 geus discan jeung dijieun sadia online. Kalolobaan peta ieu domain publik na anu sadia ayeuna deukeut 25,000.

Salaku conto, urang nembongkeun sababaraha peta sadia dina koleksi.

Ieu teh 1 peta lambar: 50,000 of Girona, édisi mimiti 1943, upami ieu naon Tentara AS pikeun dugaan alesan kaamanan :). Maps of tipe ieu ITU nyaéta ampir kabéh nagara sadia pikeun diundeur.

peta pikeun diundeur

Tempo conto ieu di Charting 1: 1,000.000 di Cianjur, Peru. Kabéh peta di kempelan ieu sadia kalawan tingkat luhur jéntré sakumaha ditempo dina gambar di handap ieu.

peta pikeun diundeur

Ieu oge peta metot perang; conto nembongkeun hiji pendekatan of karasa 29 14 September nepi ka Oktober di Verdun nalika Perang Dunya Kahiji di 1918.

peta pikeun diundeur

peta pikeun diundeur

Ieu Inggris jeung Wales antara 1649 na 1910. Kumpulan peta sajarah nyaeta vast, ti buana béda.

Kumaha peta nu diayakeun waktu nu diperlukeun sababaraha usaha lantaran aya hiji katalog metadata, tapi sakabéh kasebut nyaéta dimungkinkeun sakali anjeun ngasupkeun wewengkon dipikaresep, anu geus maréntahkeun saperti kieu:

Kuring nyarankeun tetep alamat tina kaca ti Perpustakaan, éta mangrupa sumber metot inpormasi, éta laun scanning na Ngunggah pikeun pamakéan gratis.

http://www.lib.utexas.edu/maps/

Perry-Castañeda Perpustakaan urang aya di kampus Universitas Teksas tingkat greatest institusi akademis, ayeuna Perpustakaan kalima; Sawala-lega Amérika Sarikat.

Hiji Balesan to "25,000 sakuliah dunya peta sadia pikeun diundeur"

  1. bahan pohara alus, hatur nuhun pikeun babagi.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.