2.8.3 tulbar

A warisan ti versi samemehna ngeunaan Autocad nyaéta ayana kumpulan badag tina tulbar. Sanajan aranjeunna nu ragrag kana disuse alatan pita, Anjeun bisa ngaktipkeun aranjeunna, nempatkeun eta tempat di panganteur jeung ngagunakeun éta dina sési karya Anjeun upami nu sigana leuwih nyaman. Ningali nu bar nu sadia pikeun aktivasi, nganggo tombol "Témbongkeun-Jandela tulbar".

Anjeun tiasa nyieun hiji susunan husus tulbar di panganteur na, sanajan nambahkeun sababaraha panels na jandéla, nu urang ngarujuk engké, sanggeus elemen ieu bisa konci layar pikeun henteu nutup ku kacilakaan. Yén teh "Blok" tombol dina bar status.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.