2.6 parameter dinamis Capture

Diatur dina ayat harita ngeunaan jandéla garis paréntah aya dina gaya pinuh dina sakabéh vérsi Autocad, kaasup hiji diulik dina Tangtu ieu. Sanajan kitu, tina versi 2006, béda visual nu, di sagigireun keur pisan pikaresepeun, nya mangpaat nalika nyieun jeung / atawa objék ngedit ngagabung. Ieu parameter newak dinamis.

Pilihan ditawarkeun ku jandela garis paréntah anu persis sarua, bédana nyaéta yén parameter (kayaning koordinat tina hiji titik atanapi nilai anu jarak diaméter bunderan, sabagé conto urang dipake samemehna ) nu kawengku dina kotak téks nu némbongan gigireun kursor. buleud ieu ogé nawarkeun pilihan sarua salaku jandela paréntah sarta malah sababaraha nu saméméhna ukur dina menu konteks. Sajaba ti éta, di gigireun kursor ningali inpormasi relevan ngeunaan obyék urang teken dinamis, nyaéta informasi nu geus diropéa anjeun mindahkeun kursor. Hayu urang tingali grafis conto sami tina bunderan.

Anggap urang geus dipencet tombol pikeun nyieun bunderan "teken" group of tab "Imah" Sateuacan nunjukkeun posisi puseur, ningali barang nu ditambahkeun kana kursor sarta ngidinan newak parameter dinamis ieu.

Catet yén anjeun teu bisa milih hiji pilihan tina turun-handap bar jeung mouse sarua, saprak bar ieu napel eta. Kituna, kumaha carana mintonkeun pilihan téh maké kenop panah ka handap. Prosedur ieu téh sarua jeung mencét surat pilihan garis jandela paréntah nu dipikahoyong.

Gagasan balik fitur ieu Autocad éta pamaké, nalika nyieun atawa ngédit objék, tiasa, ku motret parameter atawa milih pilihan anu mana kursor téh, fokus dina aréa gambar tanpa ngabogaan pindah pintonan antara layar jeung jandela garis paréntah, sanajan teu cukup pikeun sakabéhna dispense jeung dimungkinkeun. Sabalikna, eta sok gampang jadi jalma anu keukeuh mareuman parameter input dinamis, utamana lamun gawe dina gambar anu pajeulitna jumlah sahanteuna ti elemen layar nyieun desirable. Pikeun ngaktipkeun / mareuman dinamis newak data na presentasi, urang nganggo tombol di handap dina palang status.

Pikeun ngonpigurasikeun di jéntré paripolah newak dinamis ngagunakeun kotak dialog nu muka salah sahiji cara di handap ieu: nulis di garis jandela sorana "DSETTINGS" atanapi ku ngaklik dina ikon Cim Input sorana teh status bar jeung tombol mouse katuhu.

Ieu kudu dicatet yén di mangsa, sakumaha perlu ngagambarkeun parameter newak pikeun nyieun atawa ngédit objék, bakal Silih pamakéan input dinamis jeung jandela paréntah, gumantung kana nu leuwih jelas dina istilah atikan. Kaasup, dina sababaraha kasus nganonaktipkeun salasahijina ditémbongkeun saperti dina video saméméhna.

Metodeu pikeun motret parameter pikeun pangwangunan objék nu make bakal ditangtukeun ku preferensi pribadi anjeun, salami anjeun ngawasaan prosedur kerja nalika teken.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.