2.10 The menu kontéks

Menu kontekstual pisan umum di program naon baé. Ngarah mucunghul obyék tangtu jeung ngaklik tombol mouse katuhu sarta disebut "kontekstual" sabab pilihan dibere gumantung kana duanana objek tandana kursor, kayaning prosés atawa paréntah anjeun lakukeun. Catetan beda handap antara konteks ménu video lamun dipencet dina aréa gambar na nalika dipencet ku obyék nu dipilih.

Pikeun Autocad dimungkinkeun pisan jelas sabab bisa digabungkeun kacida alusna jeung interaksi jeung jandéla garis paréntah. Dina nyieun bunderan, contona, Anjeun bisa mencet tombol mouse katuhu pikeun meunangkeun pilihan pikeun tiap hambalan tina sorana.

Kituna, urang bisa disebutkeun yen, sakali dimimitian paréntah, Anjeun bisa mencet tombol mouse katuhu jeung naon we tingali dina menu konteks anu kabeh pilihan nu paréntah anu sarua ogé kamungkinan canceling atawa narima (kalawan pilihan " Lebetkeun ") standar anu.

Ieu hiji, cara nyaman malah elegan pikeun milih tanpa mencét surat pilihan dina jandela garis paréntah.

maca kudu ngajajah kemungkinan tina menu kontekstual jeung tambahkeun ka karya alternatif anjeun kalawan Autocad. Sugan eta baris jadi pilihan primér anjeun méméh ngetikkeun hal di garis paréntah. Sugan kitu, teu cocog Anjeun nganggo eta for teu nanaon, éta bakal gumantung kana prakték anjeun nalika teken. Naon luar biasa di dieu nyaeta yen menu konteks nawarkeun pilihan sadia gumantung kana aktivitas nu keur dipigawé.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.