120 taun Geographics Nasional

Sababaraha taun ka tukang, hiji sobat anu pindah ka nagara na masihan kuring kempelan nya ku majalah Geographics Nasional, kalawan sagalana jeung ngengat kiwari nyokot bagian hade rak buku kuring, jadi lamun ngumumkeun versi digital dina hard disk GB 160 kuring nu mania datang teu lulus nepi. Saatos mahluk sailing salila sababaraha taun, katelah komputer pangalusna di 1972 anjeunna diémbarkeun jeung manggihan yén unggal jadi mindeng redundamos dina subjék anu sarua tapi kalawan panalungtikan deui, kuring ngakuan yén eta geus mangrupa akuisisi invaluable.

eusi

taun 120 tina bahan, anu dikandung dina 1888 kana disc 2008 160 GB, najan eusi solo ngahontal 100 60 GB ruang bébas kénca, teu sakabehna wasted. Éta ogé leuwih praktis ti kumpulan DVD nu uncomfortable ngeunaan ngabogaan bisa ngarobah dua kaluar tina tilu maluruh.

geographics nasional disk

Anjeun tiasa milarian ku sataun, katalog ieu nyertakeun némbongkeun dina pintonan slaid a dipintonkeun. Teras Anjeun tiasa milih, gulung jeung zum salaku ngalakukeun majalah online anu kiwari fashionable.

Nat geo DVD Anjeun oge bisa neangan ku aréa geografis, anu mintonkeun hiji peta Bing (baheulana Virtual Bumi). Sakali ayana dina subyek aréa nyaring teangan, nu nunjukkeun radius mil. pilihan ieu perlu disambungkeun kana Internet, eta hartina peta deployment slow tapi hiji pamutahiran kapayunna éta ogé bisa jadi jandela gedé diperkirakeun.

Milarian konci téh heran, contona, lamun hayang ka umbul ti nagara Uni Amérika, ngan kuring nempatkeun Amérika nyatakeun umbul, Jeung voila, éta ieu diterbitkeun dina Oktober 1917.

Heh, heh, tingali nu jaket panasaran ngeunaan Colorado. Kuring bisa sumpah kuring geus katempo manehna wae.

geographics nasional disk

Aya ogé milarian koleksi na tagging fungsionalitas daptar disebut bacaan, dimana anjeun tiasa nempatkeun markings labél ngawangun nurutkeun dipikaresep. Contona, saperti kuring balayar, iraha kuring manggihan hiji peta menarik, abdi tiasa unggah deui ka "peta egeomates interest" labél atawa "peta ngeunaan Mexico" pikeun manggihan hiji klik iraha wae.

usability

Hal ieu diwangun dina Adobe Air, jadi update online nyaeta pikaresepeun, ensiklopedi heubeul aspék anu teu bisa nungkulan. Pertama kali kuring lumpat nya ka handap bari eta nyandak ngawangun anyar, tapi ngalir heran.

Pungsionalitas rata nyaéta aneh, kusabab nu aksés data menu, nyieun maca béréndélan na nganapigasi deui mudik nya teu marahmay. Saatos sababaraha jam rarasaan adiktif hadé, najan teu bakal menyakiti gampang pikeun nganapigasi dina eusi jeung perbaikan ngartos kawas stepping deui panel samping.

hargana

Anjeun tiasa mésér online 199 AS dollar $, nu sigana tinggi tapi lamun kami ngarecah, asumsina aranjeunna kapaksa 12 majalah per taun, bakal jadi:

GB teuas ngajalankeun 160: US $ 80.00

Ngaran dirékam kana tanda cakra: US $ 9.00

120 taun majalah: US $ 110

Kalayan ieu, unggal majalah digital bakal jadi patut:

  • Nat geo2 8 cents
  • atanapi 5 Euro cents,
  • 1 Anyar Méksiko peso,
  • pesos 39 Chilean
  • Honduran Lempiras atanapi 1.53

Dina kacindekan, a acquisition hébat. putra abdi mikanyaah, Innocence na geus keuna jiwa abdi:

Bakal Abdi masihan mun anjeun teu tiasa panjang ocupés?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.