10 garis tina sapoé umum

Salaku eta pernah nyerang ka kuring sateuacan!

... euweuh, Kaula mah maot.

Ngan hiji robah subdomain klik.

¿Teu husus? Kuring teu maca sababaraha poé katukang.

alihan basajan.

WordPress MU mangrupa calamity a.

Ah, kudu aya pipa dina tungtungna.

Ogé renew nu API Google Maps, sarta Live Writer.

Whoops! Google geus gede.

Sugan ngan pisan panasaran uninga naon atuh hartina.

Gira salinan Cadastral 018

Jeung anjeun ... ulah poho kuring.

4 balesan pikeun "garis 10 tina sapoé umum"

  1. WPMU ningkatkeun? Taya, keur ayeuna mah ...

  2. Oke, kuring henteu hartosna ieu. Kuring panginten sababaraha watesan anu pasti nya éta pikeun manjangan ka vérsi WordPress anu langkung énggal sareng anu ngabatesan panggunaan sababaraha fungsionalitas.

    Kuring ngagaduhan masalah serius pikeun ngédit online sareng Google Chromme, anjeun moal tiasa damel di WYSIWYG sabab versi WP ayeuna henteu ngadukung naskah. Kuring kedah ngedit sababaraha url anu mutlak sareng kuring ngagaduhan kacau dina sababaraha tulisan dimana sadaya tag html dihapus, Live Writter henteu ngantep kuring ngalangkungan éntri 500 anu terakhir, dina kacindekan, kuring kedah nganggo Firefox.

    Dupi anjeun dipikir pindah ka versi anyar tina WP?

  3. Ngan aya hiji percepatan: "WordPress MU BISA mangrupikeun musibah", sabab éta seueur pisan hasil damel tanpa nganggur leungeun urang kotor teuing.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.